Radisson Blu Plaza Hotel

Het elegante Radisson Blu Plaza Hotel biedt een uitstekende service en een uitzonderlijke locatie in het hart van de stad, dicht bij het Sydney Opera House en Darling Harbour. (ID: 489)

Ligging

in het stadscentrum op het kruispunt van Pitt en O’Connell Street. Dichtbij Circular Quay en de historische wijk The Rocks.

Accommodatie

Het hotel maakt indruk met zijn traditionele architectuur en oude zandstenen gevel. In het monumentale gebouw wachten restaurants met bekroonde gerechten, een gezellige lobbybar met traditionele high tea en moderne voorzieningen zoals een healthclub met stoombad en binnenzwembad. Gratis wifi.

Kamers

362 kamers met hoge plafonds, moderne inrichting in blauwe en grijze tinten. Tot de voorzieningen behoren elegante marmeren badkamers met douche en bad, badjassen, minibar, tv, kluis op de kamer en koffie/theefaciliteiten. Uitsteken gelegen en iets grotere superior kamers.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies.
Kinderen: 1 kind tot 12 jaar gratis in kamer van ouders (op basis van de bestaande beddenconfiguratie). Voor kinderen 0-2 jaar bijkomend gratis kinderbedje.