Hotels en accommodaties in Fiji

Bekijk de hotels per eiland

Vakantie Viti Levu | Fiji reis

Viti Levu

Het veelzijdige hoofdeiland

Viti Levu is het hoofdeiland van Fiji en is aan alle kanten omgeven door diverse prachtige buiteneilanden, sommigen gewoon per boot bereikbaar.

Golf baan Denerau | vakantie Fiji

Denarau

Havenstadje Denarau

Denarau ligt op ongeveer 10 km van Nadi en beschikt over verschillende grote resorts, prachtige stranden en een golfbaan.

Lautoka | vakantie Fiji

Lautoka

Breng een bezoek aan Lautoka Market

Lautoka is de op één na grootste stad van Fiji. Het ligt op ongeveer 24km ten noorden van Nadi in het westen van Viti Levu.

Strand Matamanoa | Vakantie Fiji

Mamanuca Group

De idyllische eilanden van de Mamanucas

De Mamanuca eilanden liggen naast het hoofdeiland Yasawa. U ervaart hier echt de paradijselijke eilanden met palmbomen en een hagelwitte stranden.

Strand van Natadola | vakantie Fiji

Natadola Beach

De zandstranden van Natadola Beach

Natadola Beach is het mooiste zandstrand op Viti Levu. Het strand ligt in het zuidwesten van Viti Levu en bereikbaar via een geasfalteerde weg.

Pacific Harbour | Vakantie Fiji

Pacific Harbour

De prachtige natuur bij Pacific Harbour

De Pacific Harbour bestaat uit een aantal eilandjes die met mangrove en jungle zijn begroeid. Tussen de eilandjes in zijn paradijselijke zandstrandjes te vinden.

Rakiraki

Rakiraki

Snorkelen bij Rakiraki

Rakiraki ligt aan de Vanua Levu. Vanuit Rakiraki kunt u boottochten maken naar paradijselijke eilanden voor de kust, hier kunt u uitstekend snorkelen.

Viwa Island Resort | vakantie Fiji

Yasawa Eilanden

De prachtige eilanden van de Yasawas

De Yasawa eilanden zijn van vulkanische oorsprong en zijn bergachtig, met toppen tussen de 250 en 600 meter. U vindt hier ook prachtige zandstranden.

onderwater wereld Kadavu | Vakantie Fiji

Kadavu

Één van de beste duiklocaties in de Pacific

Kadavu is het meest zuidelijk gelegen eiland van Fiji. Het staat bekend om zijn ongerepte natuur, prachtige zandstranden en schitterende koraalriffen.

Taveuni | Vakantie Fiji

Taveuni

Met het ene been op maandag en het andere op dinsdag staan

Taveuni heeft een ruig bergachtig binnenland dat met een regenwoud is begroeid. De omtrek bestaan uit prachtige witte zandstranden.

Vanua Levu | vakantie Fiji

Vanua Levu

Natuureiland Vanua Levu

Het tweede grootste eiland van Fiji, maar minder bezocht door toeristen. Het landschap wordt gedomineerd door plantages en bergen begroeid met een dicht regenwoud.