Vluchten Hawaii

Binnenlandse vluchten tussen de eilanden van Hawaii

United Airlines, één van de grootste Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen, vliegt dagelijks vanaf Amsterdam naar Hawaï - via Washington en Los Angeles of via Londen en San Francisco. United heeft een uitgebreid netwerk in de Verenigde Staten en zo bestaan aantrekkelijke mogelijkheden voor stopovers. Makkelijk is ook dat u niet alleen vanuit het vasteland direct het hoofdeiland Oahu (Honolulu) kunt bereiken, maar ook Maui, Kauai en de Big Island.

Interisland vluchten
Het verkeer tussen de eilanden vindt vooral plaats door de lucht. Hawaiian Airlines en Island Air zijn de belangrijkste binnenlandse luchtvaartmaatschappijen, zij vliegen overdag vrijwel elk uur met Boeing 737 toestellen tussen de eilanden Oahu (Honolulu), Maui (Kahalui), Kauai (Lihue) en Big Island (Kona). Island Air, onderdeel van United Airlines, vliegt met propellertoestellen naar de kleinere luchthavens op de Hawaii eilanden. U kunt op de binnenlandse vluchten 23kg bagage per persoon meenemen.

Binnenlands vliegen tussen de eilanden van Hawaii

Hawaiian Airlines

Hawaiian Airlines

Internationale vluchten naar en binnenlandse vluchten in Hawaii

Wilt u internationaal en binnenlands vliegen met Hawaiian Airlines naar Amerika en Hawaii? Lees hier alles over vluchten van Hawaiian Airlines!