Honeymoon Hawaii

Tijdens uw vakantie op Hawaii ontdekt u een fascinerende mix van natuur en cultuur. De zes grote eilanden; Big Island Hawaii, Oahu, Kauai, Maui, Molokai en Lanai, hebben ieder hun eigen charme, geschiedenis en unieke karakter. Eilandhoppen is daarbij de ideale manier om de prachtige Hawaiiaanse eilanden te ontdekken. Gaat u voor het eerst op vakantie naar Hawaii, dan is een verblijf op Oahu het hoofdeiland van Hawaii, een goede eerste kennismaking met de eilandengroep. Zo kunt u heerlijk eten in een van de talloze restaurants, winkelen en genieten van het uitgaansleven in de bruisende stad Honolulu. Voor rust en ontspanning kunt u overdag lekker relaxen op het mooie strand Waikiki beach. Wilt u het wat drukkere eiland Oahu even ontvluchten, dan biedt de prachtige natuur en het gevarieerde landschap op het eiland Kauai u een goede uitkomst. Ontdek de wonderen van de spectaculaire Na' Pali Coast, bezoek het indrukwekkende Waimea Canyon of maak een boottocht op de Wailua rivier. Ook op Maui  kunt u genieten van het mooie onderwaterlandschap en de vele prachtige stranden, zoals Wailea en Makena. Maak een autorit naar het kleine stadje Hana, met vele mooie tussenstops langs de kust en bezoek onder meer de bijzondere Wailua Falls. De Haleakala vulkaan bewonderen tijdens de zonsopgang op Maui mag u hierbij uiteraard niet ontgaan.

 

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

 

Dag 1: Amsterdam - Oahu

Vlucht vanaf Amsterdam naar Honolulu. 'Savonds aankomst in Honolulu en transfer naar uw hotel in Waikiki, waar u drie nachten verblijft in het Shoreline Hotel Waikiki (STD) of Hyatt Regency Waikiki Beach Resort & Spa (SUP)

Dag 2 - 3: Oahu

Tijdens de twee dagen kunt u het eiland Oahu ontdekken en van het strandleven in Waikiki genieten. Ga na een zonnige ochtend op het strand richting Diamond Head. Eenmaal aangekomen op de top van Diamond Head, zult u versteld staan van het prachtige uitzicht over Honolulu. Bij Turtle bay ervaart u de typisch Hawaiaanse sfeer en kunt ’s avonds heerlijk dineren bij een van de vele restaurants, die zich aan het strand bevinden.

Dag 4: Oahu - Kauai

's Ochtends transfer naar de luchthaven van Honolulu voor de vlucht naar Kauai. Na aankomst haalt u uw huurauto af. De volgende vijf nachten verblijft u op Kauai in het Kauai Beach Resort (STD) of het Kauai Marriott Resort & Beach Club (SUP)

Dag 5 - 8: Kauai

Kauai wordt het bloemen eiland van Hawaii genoemd. Kauai is het oudste en groenste eiland van Hawaii, echt een paradijs voor wandelaars die van rust en natuur houden. Kauai beschikt over een aantal bijzondere attracties, bijvoorbeeld de indrukwekkende Waimea Canyon, ook wel de Grand Canyon van de Pacific genoemd. Andere hoogtepunten bevinden zich aan de noordkust van Kauai. Hier vindt u bijvoorbeeld de Na'Pali Coast, de ruige en meer dan een kilometer loodrecht hoog oprijzende zee kliffen. Dit landschap heeft al vele malen als decor gediend in films, als "Jurasic Park" en "Indiana Jones".

Dag 9: Kauai - Maui

In de ochtend levert u de auto in op de luchthaven van Lihue. Geniet van het prachtige uitzicht tijdens de vlucht naar Maui. Na aankomst op de luchthaven Kahalui (Maui International Airport) staat een nieuw huurauto voor u gereed. U verblijft 5 nachten aan de droge zuidwestkust van Maui in het Ka’anapali Beach Hotel (STD) of het Andaz Maui at Wailea Resort (SUP)

Dag 10 - 13: Maui

Maui is vol contrasten, u treft hier rust en een zeer uitbundig natuurschoon naast de gezellige drukte van het stadje Lahaina. Maui bestaat uit twee aan elkaar gegroeide vulkanen, met een grote vallei ertussen. De kustweg naar Hana, met zijn 600 bochten, is een attractie op zich. Het hoogste punt van Maui is de Haleakala vulkaan, de grootste slapende vulkaan ter wereld. Aan de zuidwestzijde ligt Lahaina, eens het centrum van de walvisvaart in de Pacific. Van december tot en met april kunt u per boot voor de kust de bultrug walvissen zien. Iets voorbij Lahaina liggen Ka'anapali, Kahana en Kapalua, met de meest prachtige stranden van Hawaii.

Dag 14 - 16: Maui – Amsterdam

Vertrek 's avonds vanuit Kahalui (Maui) op dag 14. Aankomst in Amsterdam op dag 16.

 

 

PeriodePrijs p.p.
15.12.2019 - 31.12.2019€ 3275
01.01.2020 - 31.03.2020€ 2810
01.04.2020 - 20.06.2020€ 2880
21.06.2020 - 24.08.2020€ 3275
25.08.2020 - 31.10.2020€ 2930


Inclusief
• Lijnvlucht met United Airlines met van/naar Amsterdam in Economy Class inclusief € 380 luchthavenbelasting en toeslagen (stand oktober 2016, wijzigingen voorbehouden)

• 1 bagagestuk à 23 kg per persoon op de internationale vluchten

• Vluchten binnen de Hawaiiaanse eilanden met Hawaiian Airlines (geen bagage inbegrepen)

• 3 overnachtingen in het gekozen hotel in Honolulu

• 5 overnachtingen in het gekozen hotel op Kauai

• 5 overnachtingen in het gekozen hotel op Maui

• Alamo-huurauto op Kauai en Maui (Economy Full Inclusive, incl. 1 chauffeur, CDW-verzekering zonder eigen risico, SLI-verzekering met dekking tot 1 mln. USD, lokale belastingen)

 

Exclusief
• Benzine, borg ter plaatse, extra chauffeur

• Persoonlijke uitgaves

• Maaltijden en excursies

• Sommige hotels hebben een verplichte Resort Fee, welke ter plekke moet worden betaald

• Bagage op de vluchten tussen de Hawaiiaanse eilanden (USD 25 voor het eerste stuk, stand oktober 2016)

• Reisverzekering

 

 Opmerking
De gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse van de vluchten en bepaalde aanbiedingen van de hotels. Indien deze niet beschikbaar zijn, kan tegen een toeslag een andere klasse worden gereserveerd.