Trouwen op Hawaii

Uw droomreis, onze specialiteit!

Wat is romantischer dan trouwen op een ver exotisch eiland? Onder een waterval, in een grot, onder de palmen, in de tropische tuin van een hotel of aan het strand? En ideaal: u kunt de huwelijksreis Hawaii direct aan laten sluiten!

Het is allemaal mogelijk op Hawaii. In principe kan de trouwerij net zo worden uitgevoerd als u zelf wilt.

Maar hoe ...?

Op zo'n dag mag niets misgaan, dus wilt u van tevoren weten dat het goed is geregeld.

Wat voor papieren en documenten spelen allemaal een rol, wat doet Pacific Island Travel, wat moet ik zelf doen? Hoe lang tevoren kan alles worden geregeld, wat zijn de mogelijkheden en wat moet ik me erbij voorstellen?

Waar....?

Wij hebben voor de eilanden Oahu, Maui en Kauai speciale trouwpakketten. Voor meer informatie over de verschillende trouwpakketten en tarieven kunt u contact opnemen met een van onze verkopers.

Wettelijk of ceremonieel huwelijk?

Bij trouwen in het buitenland denk je vaak automatisch aan het afsluiten van een wettelijk huwelijk. Hierbij wordt een officiële trouwakte opgesteld volgens de lokale wetgeving, die later bij thuiskomst wordt gelegaliseerd voor de Nederlandse wet. Maar het kan echter ook om een puur ceremoniële huwelijksplechtigheid gaan, gewoon om het nog eens mee te maken (bijvoorbeeld ter viering van het 25 jarige huwelijk, dan gelden uiteraard geen wettelijke vereisten).

Welke documenten heeft u nodig?

Uiteraard gaat u op reis met een paspoort, dat nog tenminste tot 3 maanden na de reis geldig is. U vraagt bij de gemeente in uw geboorteplaats een geboortebewijs aan (kan schriftelijk). Bij de gemeente in uw woonplaats vraagt u een uittreksel van het bevolkingsregister aan, waaruit blijkt dat u ongehuwd bent. Deze documenten dienen in de Engelse taal te zijn gesteld. Voor diegene die jonger is dan 21 jaar, die getrouwd is geweest of waarvan de naam is gewijzigd, gelden aanvullende eisen.

Wat tijdens de reis ...

Als u op de trouwbestemming aangekomen bent, zult u naar een kantoor moeten om persoonlijk het voorgenomen huwelijk te registreren (handtekening zetten). Dit moet op een werkdag voor de trouwdag plaatsvinden. Na de plechtigheid maakt de ambtenaar de trouwakte op volgens de lokale wet. Deze officiële trouwakte dient dan conform de voorwaarden van de Nederlandse wet te worden bekrachtigd. Hierbij wordt het zgn. "Apostille" stempel op de trouwakte geplaatst met handtekening van de bevoegde ambtenaar of priester. De trouwakte kunt u meestal een paar werkdagen na de trouwdag ophalen of u krijgt ze thuis gestuurd na de reis.

... en na de reis?

In Nederland gaat u met de trouwakte naar het gemeentehuis van uw woonplaats (burgerlijke stand) en laat het huwelijk registreren. U dient hierbij de leges te voldoen (enkele tientjes) en het trouwboekje vragen. Dit registreren neemt slechts enkele werkdagen in beslag. U bent nu wettelijk getrouwd.

En verdere vragen?

Uw huwelijksreis Hawaii is iets bijzonders. Om deze goed te kunnen voorbereiden neemt u dus ruim de tijd. Talloze vragen kunnen opkomen. Daarbij adviseren wij u graag, rekening houdend met de lokale situatie, onze ervaringen en de mogelijkheden. We zijn u graag van dienst, trouwen op Hawaii is fantastisch!

 

Huwelijksreis Hawaii

Met haar prachtige langgerekte stranden, rollende blauwe golven en tropische watervallen is Hawaii de ultieme bestemming voor uw huwelijksreis. De zes eilanden; Big Island Hawaii, Oahu, Kauai, Maui, Molokai en Lanai hebben ieder hun eigen karakter en zijn zeer geschikt om te ontspannen en genieten van uw wittebroodsweken.

Elk eiland heeft zijn eigen charme, met adembenemende en kleurrijke natuurlandschappen en imposante vulkanische hooggebergtes. Hawaii is een echt vakantieparadijs en voor velen een droom die in vervulling gaat. Van bijzondere tochten langs de Na' Pali Coast op het eiland Kauai tot aan het spotten van bultrugwalvissen, een huwelijksreis Hawaii is zonder twijfel een bijzondere en unieke belevenis.

Hawaii is de perfecte bestemming als u op zoek bent naar een huwelijksreis waar u romantiek wilt combineren met avontuur en ontspanning. U kunt kiezen uit de vele activiteiten die de eilanden te bieden hebben; waaronder snorkelen, wandelen, excursies, paardrijden, restaurants en winkelen.

Als u twijfelt naar welke van de eilanden uw voorkeur uitgaat, neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag advies over de verschillende mogelijkheden en zorgen ervoor dat uw huwelijksreis Hawaii een onvergetelijke ervaring wordt. Ook kunt u een offerte aanvragen, gratis en vrijblijvend, zodat u snel weet waar u aan toe bent.

Honeymoon Hawaii

Honeymoon Hawaii

Hawaii is de bestemming bij uitstek voor een romantische, exotische huwelijksreis!

Trouwen op Maui

Trouwen op Maui

Altijd al willen trouwen op Maui? Pacific Island Travel verzorgt graag uw huwelijksreis op Hawaii. Klik hier voor de mogelijkheden en prijzen!

Huwelijksreis Hawaii boeken

Wilt u uw huwelijksreis naar Hawaii boeken? Onze reisspecialisten staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en een offerte voor uw reis op maat samen te stellen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of een offerteaanvraag sturen, wij nemen dan graag contact met u op.