Strandvakantie Hawaii

Tijdens onze strandvakanties in Hawaii kunt u genieten van een ontspannen vakantie in Hawaii. U bezoekt 10 dagen een van de prachtige eilanden die Hawaii rijk is. Denk bijvoorbeeld aan het bruisende Oahu of Maui met zijn prachtige natuur. Tijdens deze 10-daagse reizen kunt u op een rustig tempo het eiland verkennen en de meest prachtige stranden bezoeken.

Wij hebben onze strandvakanties Hawaii hieronder voor u op een rijtje gezet. Deze reizen zijn allemaal naar wens aan te passen en worden helemaal op maat voor u samengesteld. 

Recensies vakantie Hawaii

Recensie van Anton

"Zeer goede ervaring met Pacific Island Travel. Alles tot in de puntjes geregeld. Aan alle wensen voldaan. Super vakantie in Hawaii gehad. Duidelijke communicatie met betrekking tot de vrij uitgebreide reis over 4 eilanden. Bedankt Jurgen!"

Recensie van Johanna

"Wij boeken meestal zelf onze reizen, maar omdat we erg weinig van Hawaii wisten hebben we dit keer een reis bij Pacific Island Travel geboekt. Jurgen heeft ons goed geholpen; de vluchten waren uitstekend en de meeste accommodaties ook; er was er een bij die wat tegenviel maar ze waren toen meteen bereid om ons ter wille te zijn voor een oplossing.Al met al waren we erg tevreden."

Recensie van Roos

"Een hele fijne start van onze reis naar Hawaii dankzij pacific island travel! Iedere vraag en verzoek wordt binnen een paar dagen afgehandeld en je krijgt echt het gevoel dat ze met je meedenken ook als jij er niet aan denkt. Dankjewel Jurgen Pol voor je service! Een dikke 10!"