Stedentrip & strand

Onze voorbeeldreizen voor stad en strand beperken zich niet alleen tot Hawaii, maar vormen ook combinaties met het vasteland van de Verenigde Staten. Bijvoorbeeld een rondreis Hawaii in combinatie met een stedentrip New York, een stedentrip Las Vegas, een stedentrip San Francisco of zelfs een rondreis door het westen van de Verenigde Staten (Californië, Nevada en Arizona) met een afsluitende vakantie op Hawaii. 

Wij hebben de voorbeeldreizen voor de combinatiereizen met de Verenigde Staten hieronder voor u op een rijtje gezet. Deze reizen zijn allemaal naar wens aan te passen en worden helemaal op maat voor u samengesteld. 

San Francisco en Hawaii

San Francisco en Hawaii

12 dagen - San Francisco en Oahu!

Combinatiereis San Francisco én Hawaii. 12 dagen volop afwisseling en genieten, een ultieme vakantie! ✔ Combineer stad en strand ✔ Bezoek de metropool San Francisco ✔ Strandverlenging op Waikiki Beach op Oahu

New York en Hawaii

New York en Hawaii

12 dagen - New York en bruisend Waikiki!

Combinatiereis New York én Hawaii. 12 dagen volop afwisseling en genieten, een ultieme vakantie!

Makena Beach | vakantie Hawaii

Las Vegas en Hawaii

12-daagse combinatiereis bruisend Las Vegas en ontspannen, uniek Hawaii

Op vakantie naar Las Vegas én Hawaii? Combineer dé gokstad bij uitstek met de door wuivende palmen omzoomde stranden van Hawaii. Een prachtige reis met unieke afwisseling!

Recensies vakantie Hawaii

Recensie van Anton

"Zeer goede ervaring met Pacific Island Travel. Alles tot in de puntjes geregeld. Aan alle wensen voldaan. Super vakantie in Hawaii gehad. Duidelijke communicatie met betrekking tot de vrij uitgebreide reis over 4 eilanden. Bedankt Jurgen!"

Recensie van Johanna

"Wij boeken meestal zelf onze reizen, maar omdat we erg weinig van Hawaii wisten hebben we dit keer een reis bij Pacific Island Travel geboekt. Jurgen heeft ons goed geholpen; de vluchten waren uitstekend en de meeste accommodaties ook; er was er een bij die wat tegenviel maar ze waren toen meteen bereid om ons ter wille te zijn voor een oplossing.Al met al waren we erg tevreden."

Recensie van Roos

"Een hele fijne start van onze reis naar Hawaii dankzij pacific island travel! Iedere vraag en verzoek wordt binnen een paar dagen afgehandeld en je krijgt echt het gevoel dat ze met je meedenken ook als jij er niet aan denkt. Dankjewel Jurgen Pol voor je service! Een dikke 10!"