San Francisco & Oahu Waikiki Beach

12 dagen / San Francisco en Oahu Waikiki Beach(ID: 178465)

Over de reis

Tijdens deze 12 daagse reis combineert u een 3 daagse 'City' stopover in San Francisco met een verlenging op het Hawaiianse eiland Oahu. Ontdek de hoogtepunten van San Francisco zoals het Golden Gate Bridge, Alcatraz en Fisherman's Wharf. Daarna vliegt u naar Hawaii waar u in Waikiki op Oahu verblijft. Een top reis!

In een oogopslag

 • 12 daagse individuele reis incl. internationale en nationale vluchten
 • Overnachtingen in San Francisco en op Oahu
Vanaf € 1.575 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Amsterdam - San Francisco.

Vlucht vanaf Amsterdam rechtstreeks naar San Francisco met United Airlines. Na aankomst transfer op eigen gelegenheid naar uw hotel. U verblijft drie nachten in San Francisco.

Overnachting: 3 overnachtingen: Caza Hotel - Deluxe King Room logies, of soortgelijk.

Dag 2 - 3: San Francisco.

San Francisco wordt ook wel "The Golden Gate City" genoemd. San Francisco biedt indrukwekkende vergezichten met z'n twee imposante hangbruggen en piramide wolkenkrabber. San Francisco is ook bekend vanwege Chinatown, het gevangeniseiland Alcatraz, het gezellige Fishermans Wharf, de trams en de kronkelige Lombard Street. Een stopover in San Francisco is goed te combineren met een reis naar tropisch Hawaii.

Dag 4: San Francisco - Oahu.

U verlaat de 'city' en vliegt naar Honolulu op Oahu, het hoofdeiland van Hawaii. Na aankomst transfer op eigen gelegenheid naar uw hotel.

Overnachting: 6 overnachtingen: Shoreline Hotel Waikiki - Queensize Room logies, of soortgelijk.

Dag 10 - 12: Oahu - Amsterdam.

U vliegt laat in de avond terug naar Amsterdam. Door het tijdsverschil komt u vroeg in de ochtend op dag 13 aan in Amsterdam, het is totaal ca. 18 uur vliegen.

Dag 12: Aankomst in Amsterdam.

Aankomst in Amsterdam, vroeg in de ochtend.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

178465

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

 • Lijnvlucht met United Airlines vanaf Amsterdam in Economy Class inclusief € 345 taksen en toeslagen (wijzigingen voorbehouden)
 • 1 bagagestuk à 23kg per persoon op de internationale vluchten
 • 3 nachten in San Francisco in gekozen hotel of gelijkwaardig
 • 6 nachten op Oahu in gekozen hotel of gelijkwaardig

Exclusief

 • Persoonlijke uitgaven
 • Transfers van/naar luchthaven/hotel v.v.
 • Maaltijden en excursies
 • Sommige hotels hebben een verplichte Resort Fee, welke ter plekke moet worden betaald
 • Reis- en annuleringsverzekering

Opmerking

Prijs onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mogelijke accommodatie tijdens deze reis

Shoreline Hotel Waikiki | hotel op Oahu

Shoreline Hotel Waikiki

Charmant 3,5* hotel

Gelegen op minder dan 5 minuten lopen van Waikiki Beach en het Royal Hawaiian Centre en op ca. 20 minuten rijden van de internationale luchthaven.

Persoonlijke tips van onze reisspecialisten

"Leren surfen? De beste spot om dit te leren is op Waikiki Beach. Let op: het is een populaire spot, dus start vroeg! Heerlijk geploeterd in het water? Ga dan eind van de dag naar het noorden van het eiland om te kijken hoe de pro's het doen! Wellicht leer je nog een trucje of twee! " 

Toeslagen

Let op!

Wij willen u er op attenderen dat bij veel hotels op Hawaii ter plaatse een Resort-  en/of Cleaning Fee wordt gevraagd. De Resort Fee betaalt u per kamer per nacht en de Cleaning Fee betaalt u per kamer per verblijf. Met de Resort Fee betaalt u onder andere voor het gebruik van koffie & thee faciliteiten op de kamer, een dagelijkse krant, gebruik van kluisje op de kamer en toegang tot internet maar dit is geheel afhankelijk per resort wat inclusief is. Alle genoemde bedragen zijn altijd onder voorbehoud, resorts kunnen te allen tijde hun tarieven wijzigen of invoeren waar de Fee eerder nog niet van toepassing was. Op deze site kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreft de verschillende Fees op Hawaii maar ook voor de overige bestemmingen in de Verenigde Staten. resortfeechecker.com/