Hula Reis

17 dagen / 3 eilanden(ID: 92596)

Over de reis

De ideale reis voor natuurliefhebbers. Het prachtige groen en de weelderige planten van Kauai staan in contrast met de gloed van de vulkanen en het zwart van de lavabrokken op Big Island. Zie de diversiteit van moeder aarde zoals de mens deze niet zou kunnen bedenken! Bij deze Hula Reis hebben wij basic 3 sterren hotels voor u aangehouden. Stelt u niet te veel eisen aan uw verblijf en gebruikt u de kamer alleen om te slapen dan is deze reis perfect voor u. Een upgrade naar een luxere onderkomen, bijv. aan het einde van uw verblijf, is in overleg met onze Hawaii specialisten zo geregeld!

In een oogopslag

  • 17-daagse indivuduele rondreis incl. internationale en nationale vluchten
  • Overnachtingen San Francisco, Oahu, Kauai & Big Island
  • incl. Alamo huurauto met fully inclusive verzekering op de 2 buiteneilanden
  • vertrek vrijwel dagelijks
Vanaf € 3.485 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Amsterdam - San Francisco

Vanaf Amsterdam vliegt u naar San Francisco waar u aan het einde van de middag aankomt. Bij aankomst gaat u naar uw hotel nabij de luchthaven, waar u één nacht verblijft.

Overnachting: hotel nabij de luchthaven San Francisco - logies

Dag 2: San Francisco - Oahu

U gaat op eigen gelegenheid naar de luchthaven van San Francisco voor uw vlucht naar Honolulu. Bij aankomst neemt u een taxi naar uw hotel in Waikiki (niet inbegrepen), waar u drie nachten verblijft.

Overnachting: Shoreline Waikiki Hotel - logies (of gelijkwaardig).

Dag 3 - 4e dag: Oahu

Tijdens de twee dagen kunt u het eiland Oahu ontdekken en van het strandleven in Waikiki genieten. Ga in ieder geval één dag rond het eiland ("The Bus" rijdt elke 20 minuten rond het eiland ). Oahu kent vele unieke plekken. Eindig de dag met een diner in een van de leuke restaurants in de wijk Waikiki.

Dag 5: Oahu - Kauai

Transfer op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Honolulu voor de vlucht naar Kauai. Na aankomst haalt u bij de luchthaven uw huurauto af en rijdt u naar uw hotel waar u vijf nachten verblijft.

Overnachting: Kauai Shores Hotel - logies (of gelijkwaardig).

Dag 6 - 9e dag: Kauai

Kauai wordt ook het bloemeneiland van Hawaii genoemd. Het is het oudste en meest begroeide eiland van het archipel. Bij de Hanalei vallei kunt u het prachtige uitzicht bewonderen met de talloze watervallen en andere unieke plekken ontdekken. De Na’ Pali Coast is zeker een bezoek waard. U kunt hier een prachtige wandeling maken of een excursie per boot. Tijdens uw verblijf op Kauai mag een bezoek aan de indrukwekkende Waimea canyon zeker niet uitblijven, geniet van de fantastische uitzichten.

Dag 10: Kauai - Big Island (Hawaii)

U levert de huurauto in op de luchthaven van Lihue. Na aankomst op de luchthaven van Kona staat een nieuwe huurauto voor u gereed. U rijdt naar uw hotel waar u vijf nachten verblijft.

Overnachting: Royal Kona Resort - logies (of gelijkwaardig).

Dag 11 - 14e dag: Big Island (Hawaii)

Het meest spectaculaire landschap vindt u op het eiland Hawaii, ook wel the Big Island genoemd. Belangrijkste hoogtepunt op het eiland is de Kilauea vulkaan, de meest constant actieve vulkaan ter wereld. U ziet rookkolommen opstijgen uit de krater en op tal van andere plaatsten op de vulkaanhelling. De zwarte rotsen aan de Kona kust bieden een scherp contrast met het donkerblauw van de oceaan, het lichtblauw van de lucht en het groen van de vegetatie. Bij Hapuna en Waikoloa vindt u de beste stranden van het eiland.

Dag 15 - 16e dag: Big Island (Hawaii) - Amsterdam

U levert de huurauto weer in op de luchthaven van Kona en vertrekt 's avonds vanuit Big Island op dag 15.

Overnachting:

Dag 17: Amsterdam

Aankomst in Amsterdam.

Bekijk volledige dagprogramma

LET OP: aangegeven prijs is een vanaf prijs. De vermelde prijzen zijn gebaseerd op reizen in september in de voordeligste boekingsklasse; indien niet beschikbaar kunnen andere boekingsklassen gereserveerd worden tegen een toeslag. Op uw reisdata kunnen prijzen afwijken, vraag een reisvoorstel op maat aan.

Persoonlijke tips van onze reisspecialisten

"Gek op koffie? Ga koffie proeven bij "Kauai Coffee". Bovendien kun je hier 4 keer per dag een begeleide wandeltocht langs de koffieplantages maken en alles te weten komen over deze heerlijke koffie. Gratis en voor niets! Vergeet niet een koffie met een heerlijk smaakje te proberen. Zoals de " Chocolate Macademia Nut". Jummie!" 

Mogelijke accommodaties tijdens deze reis

Shoreline Hotel Waikiki | hotel op Oahu

Shoreline Hotel Waikiki

Charmant 3,5* hotel

Gelegen op minder dan 5 minuten lopen van Waikiki Beach en het Royal Hawaiian Centre en op ca. 20 minuten rijden van de internationale luchthaven.

Kauai Shores Hotel

Kauai Shores

Mooi 3* hotel

Dit hotel is gelegen op 10 minuten lopen van Coconut Marketplace. Het beschikt over ruime kamers en twee buitenzwembaden.

Royal Kona Resort | hotel op Big Island

Royal Kona Resort

3* Resort

Spectaculaire ligging op de zwarte zeekliffen met uitzicht op Kailua Bay, in het hart van het gezellige centrum van Kailua-Kona.

Mogelijke upgrades voor nóg meer luxe

Kahala Hotel & Resort | hotel op Oahu

Kahala Hotel & Resort

Luxueus 5* resort

Het beste luxueuze resort van Hawaï, gelegen aan de oostzijde van Diamond Head, op ca 10-15 minutenrijden van Waikiki, direct aan één van de mooiste zandstranden van Oahu.

Grand Hyatt Kauai Resort | vakantie Kauai

Grand Hyatt Kauai

Luxueus 5* hotel

Prachtig hotel op een geweldige locatie, direct aan het mooie strand van Poipu gelegen.

Toeslagen

Het is mogelijk om deze reis uit te voeren met KLM. De toeslag voor de vluchten uitgevoerd door de KLM bedraagt € 315 per persoon.
In de maanden juli-augustus en de kerstperiode is de toeslag onder voorbehoud. 

Big Island Hawaii is het grootste eiland van de groep. U verblijft tijdens deze reis in de omgeving van het plaatsje Kona, vanuit Kona is het ca. 3 uur rijden naar het Vulcanoes National Park. In dit schitterende park kunt u prachtige wandelingen maken en afhankelijk van de omstandigheden de lava vanaf de vulkaanhelling omlaag zien stromen en zo de zee in zien storten.

Een dagtrip met uw huurauto vanuit Kona is mogelijk, maar vrij lang. Wij bieden u daarom tegen een kleine toeslag de mogelijkheid om uw verblijf op Big Island op te splitsen en 2 nachten in de omgeving van het Vulcanoes National Park te verblijven. De laatste 3 nachten brengt u dan gewoon door zoals aangegeven in het hotel in Kona.

Toeslag € 95 p.p. plus eenmalig $ 50 voor de one way autohuur (one way fee ter plaatse te voldoen).

Let op!

Wij willen u er op attenderen dat bij veel hotels op Hawaii ter plaatse een Resort-  en/of Cleaning Fee wordt gevraagd. De Resort Fee betaalt u per kamer per nacht en de Cleaning Fee betaalt u per kamer per verblijf. Met de Resort Fee betaalt u onder andere voor het gebruik van koffie & thee faciliteiten op de kamer, een dagelijkse krant, gebruik van kluisje op de kamer en toegang tot internet maar dit is geheel afhankelijk per resort wat inclusief is. Alle genoemde bedragen zijn altijd onder voorbehoud, resorts kunnen te allen tijde hun tarieven wijzigen of invoeren waar de Fee eerder nog niet van toepassing was. Op deze site kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreft de verschillende Fees op Hawaii maar ook voor de overige bestemmingen in de Verenigde Staten. resortfeechecker.com/