Hawaii met kinderen

Islandhoppen met het hele gezin!

Islandhoppen in Hawaii met het gezin? Een aanrader! Hawaii is heel kindvriendelijk en biedt volop gelegenheid om de verschillende landen op een ontspannen manier met het hele gezin te ontdekken.

Hawaii beschikt over heerlijk lange stranden, een hartelijke cultuur en afwisselende natuur met vele ontdekkingsmogelijkheden. Bekijk de lavastroom van de Kilauea Vulkaan op Big Island of beklim de Haleakala Vulkaan op Maui. Ren samen door de branding of snorkel in prachtige baaien. Verbaas je over de steile kliffen en prachtige uitzichten langs de Hana Highway op Maui. 

Uw reis voert u afwisselend naar mooie zandstranden en kleine baaien op Big Island Hawaii, het bruisende Waikiki en Honolulu op Oahu, weelderige natuur op Kauai en diepe valleien met klaterende watervallen op Maui

Op Hawaii kunt u ook uitgebreid cultuur snuiven met een bezoek aan het Polynesian Cultural Centre, de 'Punchbowl' oftewel het National Memorial Cemetery en het historische Pearl Harbor op Oahu. En natuurlijk de 'eetcultuur' van Hawaii met sappige verse ananassen en ander tropisch fruit, 'shaved ice' met alle kleuren van de regenboog en de inmiddels ook in Nederland populaire poké bowls.   

Hawaii kent veel diversiteit, met op ieder eiland een eigen karakter. Erg leuk om samen al 'islandhoppend' te verkennen en steeds weer in een nieuwe wereld te stappen. Ideaal om samen met kinderen, en op het gewenste reistempo, te verkennen. Met een vakantie Hawaii die is afgestemd op uw gezin wordt het een reis om nooit te vergeten!     

Leuk om te doen met kinderen op Hawaii

Hawaii biedt, naast de eilanden zelf, ontzettend leuke activiteiten om samen met de kinderen te ondernemen. Een kleine greep uit het aanbod: snorkelen, surfles, tubing op Kauai, ziplinen op Kauai, stand up paddling, een bezoek aan het Aquarium van Waikiki en paard- of muilezelrijden.   

Onze reisspecialisten adviseren u graag over de excursies en dagtochten aansluitend op de leeftijd van uw kinderen en passend in uw reisschema.

Familiereis Hawaii boeken

Wilt u uw familiereis naar Hawaii boeken? Onze reisspecialisten staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en een offerte voor uw reis op maat samen te stellen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of een offerteaanvraag sturen, wij nemen dan graag contact met u op. Hawaii met kinderen is fantastisch!

Wilt u uw reis combineren met een bezoek aan Amerika? Dit kunnen wij samen met de reis naar Hawaii boeken, u krijgt dan een combinatiereis op maat.

Kinderkorting

Afhankelijk van de leeftijd van uw kinderen kunt u in aanmerking komen voor kinderkorting. Deze korting geldt voor zowel de internationale vluchten als voor de accommodaties, mits de kinderen bij u op de kamer slapen. Onze reisspecialisten informeren u graag voor welke korting u in aanmerking komt. 

Voorbeeld reizen naar Hawaii

Familiereis Hawaii | leilani reis Hawaii

Familiereis Leilani - Oahu, Kauai, Hawaii, Maui

21-daagse vakantie Hawaii - Genieten met het hele gezin!

Op vakantie naar Hawaii met het gezin? Een aanrader! Hawaii is heel kindvriendelijk en biedt volop gelegenheid om de verschillende eilanden op een ontspannen manier met het hele gezin te ontdekken.

Familiereis - Oahu, Hawaii & Maui | vakantie Hawaii

Familiereis Makai - Oahu, Hawaii & Maui

16-daagse vakantie Hawaii - Genieten met het hele gezin!

* Waikiki Beach & Pearl Harbor * 'whale watching' op Maui * Vulkaankraters, lavastromen op het Big Island