Familiereizen

Heerlijk genieten met het hele gezin van Hawaii! Tijdens de familiereizen op Hawaii geniet u van de verschillende eilanden die Hawaii te bieden heeft. Ga op avontuur door de prachtige natuur van Kauai, ontdek de echte polynesische cultuur op Oahu of geniet van de prachtige stranden op Maui. Tijdens onze familiereizen Hawaii bezoekt u altijd minimaal 2 eilanden maar dit kunt u altijd uitbreiden naar meerdere eilanden. Bekijk onze familiereizen Hawaii hieronder:

Familiereis Hawaii | leilani reis Hawaii

Familiereis Leilani - Oahu, Kauai, Hawaii, Maui

21-daagse vakantie Hawaii - Genieten met het hele gezin!

Op vakantie naar Hawaii met het gezin? Een aanrader! Hawaii is heel kindvriendelijk en biedt volop gelegenheid om de verschillende eilanden op een ontspannen manier met het hele gezin te ontdekken.

Familiereis - Oahu, Hawaii & Maui | vakantie Hawaii

Familiereis Makai - Oahu, Hawaii & Maui

16-daagse vakantie Hawaii - Genieten met het hele gezin!

* Waikiki Beach & Pearl Harbor * 'whale watching' op Maui * Vulkaankraters, lavastromen op het Big Island

Recensies vakantie Hawaii

Recensie van Anton

"Zeer goede ervaring met Pacific Island Travel. Alles tot in de puntjes geregeld. Aan alle wensen voldaan. Super vakantie in Hawaii gehad. Duidelijke communicatie met betrekking tot de vrij uitgebreide reis over 4 eilanden. Bedankt Jurgen!"

Recensie van Johanna

"Wij boeken meestal zelf onze reizen, maar omdat we erg weinig van Hawaii wisten hebben we dit keer een reis bij Pacific Island Travel geboekt. Jurgen heeft ons goed geholpen; de vluchten waren uitstekend en de meeste accommodaties ook; er was er een bij die wat tegenviel maar ze waren toen meteen bereid om ons ter wille te zijn voor een oplossing.Al met al waren we erg tevreden."

Recensie van Roos

"Een hele fijne start van onze reis naar Hawaii dankzij pacific island travel! Iedere vraag en verzoek wordt binnen een paar dagen afgehandeld en je krijgt echt het gevoel dat ze met je meedenken ook als jij er niet aan denkt. Dankjewel Jurgen Pol voor je service! Een dikke 10!"