Eilandhoppen Hawaii

Maui vallei met waterval | vakantie Hawaii

Hawaii Makai Reis (Oahu, Maui en Big Island)

16 dagen uniek Hawaii. Bezoek de spectaculaire highlights - onze luxere optie

Hawaii Makai reis - Bruisend Waikiki (Oahu), het natuurschoon van Maui en de machtige vulkanische activiteit op Big Island. Deze reis neemt u mee naar veelzijdig Hawaii! U verblijft in luxere accommodaties.

Waimea Canyon | vakantie Hawaii

Hawaii Hula Reis (Oahu, Kauai en Big Island)

16-daagse vakantie Hawaii incl. Oahu, Kauai en Big Island

De ideale reis voor natuurliefhebbers. Ervaar het strandleven in Waikiki, de weelderige begroeiing van Kauai en de magnifieke gloed van de vulkanen op Big Island.

Kilauea vulkaan | vakantie Hawaii

Hawaii Leilani Reis (Oahu, Kauai, Maui, Hawaii)

21-daagse vakantie Hawaii - voordelig islandhoppen met verblijf in basic accommodaties

Hawaii Leilani reis - Islandhoppen is de ideale manier om de eilanden van Hawaii te bezoeken. Met de Leilani Reis ontdekt u, voordelig, de belangrijkste eilanden met ieder zijn eigen unieke karakter.

Hawaii Vakantie Reis Makuku

Hawaii Makuku Reis (Oahu, Kauai, Maui)

16 dagen - 3 eilanden; strand, natuur en cultuur. Afwisseling ten top!

Hawaii Makuku reis (Oahu, Kauai en Maui) - deze reis voert je naar Oahu met Waikiki, Honolulu en Pearl Harbor, 'Garden Island' Kauai met Na' Pali Coast en Waimea Canyon, en Maui met zijn machtige Haleakala vulkaan.

Big Island schildpad | vakantie Hawaii

Hawaii Pele Reis (5 eilanden)

24 dagen authentiek, overweldigend en uniek Hawaii!

Met de Hawaii Pele reis ontdek u 5 eilanden van Hawaii: Oahu, Kauai, Maui, Big Island én Molokai – Op Molokai is het leven nog steeds zo als het op de andere eilanden 50 jaar geleden ook was, heel relaxed en alles gaat in het rustige Polynesische tempo.

Recensies vakantie Hawaii

Recensie van Anton

"Zeer goede ervaring met Pacific Island Travel. Alles tot in de puntjes geregeld. Aan alle wensen voldaan. Super vakantie in Hawaii gehad. Duidelijke communicatie met betrekking tot de vrij uitgebreide reis over 4 eilanden. Bedankt Jurgen!"

Recensie van Johanna

"Wij boeken meestal zelf onze reizen, maar omdat we erg weinig van Hawaii wisten hebben we dit keer een reis bij Pacific Island Travel geboekt. Jurgen heeft ons goed geholpen; de vluchten waren uitstekend en de meeste accommodaties ook; er was er een bij die wat tegenviel maar ze waren toen meteen bereid om ons ter wille te zijn voor een oplossing.Al met al waren we erg tevreden."

Recensie van Roos

"Een hele fijne start van onze reis naar Hawaii dankzij pacific island travel! Iedere vraag en verzoek wordt binnen een paar dagen afgehandeld en je krijgt echt het gevoel dat ze met je meedenken ook als jij er niet aan denkt. Dankjewel Jurgen Pol voor je service! Een dikke 10!"