Auto huren in Hawaii

Autoverhuurders in Hawaii

 

Hawaii is bij uitstek geschikt om per huurauto te verkennen. U kunt in uw eigen tempo uw favoriete route bepalen. Het wegennet is prima verzorgd, richtingen en bezienswaardigheden staan duidelijk aangegeven en het verkeer is rustig en veilig. Zelfs Honolulu kent in vergelijking met Nederland rustig verkeer.

Voor autoverhuur op Hawaii en in Amerika werken we samen met Alamo. Dit is de grootste en beste autoverhuurder in Hawaii - met verhuurdepots op bijna alle eilanden. De huurauto's zijn van het nieuwste model (nooit ouder dan 9 maanden) en standaard voorzien van airconditioning, automatische versnelling, airbag, stuurbekrachting en AM/FM radio.

Ook de Amerikaanse auto's worden steeds compacter. We adviseren u na te gaan of de bagageruimte in de auto van uw keuze toereikend is voor de koffers die u wilt meenemen. Het is voordeliger vooraf een grotere auto te reserveren dan ter plaatse. Het huurtarief wordt bepaald aan de hand van het autotype, het aantal huurdagen (24-uurs periode) en het gewenste verzekeringspakket.

Om in de Verenigde Staten te mogen rijden moet u beschikken over een geldig Nederlands rijbewijs. De minimum leeftijd is 21 jaar. Bij het afhalen van de huurauto wordt gevraagd naar uw creditcard. In Amerika gelden andere verkeersregels dan in Europa, de folders van de verhuurmaatschappij informeren u hierover (bij afhalen van de huurauto te verkrijgen).

Auto huren Hawaii

Alamo

Alamo Autohuur

Alamo auto huren in Hawaii?

Alamo auto huren in Hawaii? Alamo autohuur bij Pacific Island Travel!