Hapag Lloyd Cruises

Een Hapag Lloyd Cruise boek je bij Pacific Island Travel!

Ontdek de wereld eens op een andere manier! Met een expeditie cruise bezoekt u plekken die voor anderen onbereikbaar zijn.

Hapag Lloyd is een van de grootste container vervoerders ter wereld en daarnaast een zeer gerenommeerde cruisemaatschappij. Het cruiseaanbod van Hapag Lloyd bestaat momenteel uit vier schepen: de MS Europa, MS Europa 2, MS Bremen en in 2019 de nieuwe HANSEATIC nature & HANSEATIC inspiration. Wanneer u een Cruise maakt met Hapag Lloyd begeeft u zich in absolute luxe. Het leven aan boord is avontuurlijk en toch comfortabel. Gidsen houden lezingen, de kapitein verwelkomt u op de brug en de diners zijn voortreffelijk.

Ook aan het excursie programma wordt de grootste aandacht besteed. De bemanning en het expeditie team staan altijd klaar om u een onvergetelijke reis te bezorgen.

Reis in stijl en in luxe de wereld rond. Van de eilanden in de Pacific, de Metropolen van Australie, het onvergetelijke Antarctica en nog veel meer. Met de Hapag Lloyd wereldcruise maakt u een reis om nooit meer te vergeten.

Voor meer informatie over Hapag Lloyd neem contact op met onze expert Jurgen, hij heeft inmiddels al verschillende expeditie cruises gemaakt met Hapag Lloyd en vertelt u uit eigen ervaring.

Afvaartschema

Hapag Lloyd heeft veel verschillende routes per schip en dus verschillende data en opstapplaatsen.
Hieronder ziet u 6 voorbeelden van routes, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Route 1: van Valparaiso naar Tahiti met de MS Europa

 

Route 2: van Tahiti naar Auckland met de MS Europa 2

 

 

Route 3: van Sydney naar Auckland met de MS Europa 2

 

Route 4: van Auckland naar San Francisco met de MS Europa

 

Route 5: van Auckland naar San Francisco met de MS Europa

 

De nieuwe expeditieschepen van Hapag Lloyd

Hapag Lloyd introduceert in april 2019 en oktober 2019 nieuwe expeditieschepen. In april 2019 staat de HANSEATIC nature en in oktober 2019 staat de HANSEATIC inspiration gepland. 
Kijk hieronder alvast deze prachtige expeditie cruises of neem contact op met een van onze cruise experts!