Huwelijksreis in Frans Polynesië

Wij helpen uw graag met deze droomreis

Op zoek naar een exclusieve honeymoon-bestemming? Maar weinig eilanden spreken zo tot de verbeelding als Tahiti of Bora Bora. Geniet met zijn tweetjes op een paradijselijk eiland, aan het witte zandstrand of in een romantische Overwater Bungalow. Honeymoon-koppels krijgen tijdens hun honeymoon in Frans-Polynesië interessante kortingen in hotels & resorts.

Zodra u landt op de luchthaven van Tahiti, voelt u dat er romantiek in de lucht hangt. Van het bedwelmende bloemen parfum, van de lei's of tiare die de bezoekers direct achter het oor krijgen gestoken, tot de betovering van het landschap, van de het genieten van een trip met een catamaran in de ondergaande zon tot een romantisch diner aan de rand van de lagune.

De streling van de passaatwind in de haren, de sensualiteit van het landschap, de romantiek van de boven het water zwevende bungalows en de zorgeloosheid van de eilanden op de achtergrond: alle ingrediënten zijn aanwezig om van de eerste dagen van het gehuwde leven een perfecte ervaring te maken.

Uiteraard is het ook mogelijk om in Frans Polynesië te trouwen. Momenteel is echter wel de regel dat u eerst een maand in Frans-Polynesie moet hebben verbleven alvorens het huwelijk kan worden voltrokken.