Autorondreis Miti

8-daage autorondreis van/naar Tahiti(ID: 102539)

Over de reis

U verkent de Society eilanden Tahiti en Moorea individueel met de huurauto. U bezoekt het tropisch-groene schiereiland Tahiti Iti met zijn wilde surfstranden. Met de ferry gaat u daarna naar het tuineiland Moorea. Ook dit eiland ontdekt u met de huurauto op eigen houtje. Maak zeker tijd om te snorkelen. Wandelliefhebbers kunnen hier eveneens hun hart ophalen. Geniet bovendien van de vele verse vruchten op de plantages en natuurlijk ook van het strand!

In een oogopslag

  • 8-daagse autorondreis van/naar Papeete
  • tropisch en groen eiland met ruige kust & surfstranden
  • huurauto met eigen risico
  • eenvoudige accommodatie voor selfcatering
Vanaf € 1.171 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Tahiti - Tahiti Iti.

Aankomst op de luchthaven en transfer naar uw accommodatie.

Overnachting: 3 overnachtingen: Pension Vanira Lodge Bungalow Aito/Maraa/Kava/Ofai.

Dag 2 - dag 3: Tahiti Iti.

Transfer naar het verhuurdepot. Vandaag en morgen maakt u kennis met de omgeving. Tahiti Iti bevat een mooie ongerepte natuur. Maak bijv. een wandeling of ga heerlijk surfen.

Dag 4: Tahiti Iti - Moorea.

Rit naar Papeete. Inleveren van de huurauto en vervolgens overtocht met de ferry naar het buureiland Moorea. Daar aangekomen ontvangt u opnieuw een huurauto. U rijdt nadien naar uw verblijf. De route ligt langs de kust en komt langs de baaien van Cook en Opunohu.

Overnachting: 3 overnachtingen: Pension Linareva Lagoon Suite 3 of 8.

Dag 5 - dag 6: Moorea.

Vandaag kunt u een rondrit maken op Moorea of een ananasplantage bezoeken. Belvedere dient beslist ook op uw lijstje te staan, omdat u van hieruit spectaculair uitzicht heeft op de baaien van Cook en Opunohu. Wie wil wandelen, kan de vulkaankrater bezoeken. Er is ook voldoende tijd om te ontspannen en op het strand te wandelen. Als u snorkelt, kunt u de kleurrijke riffen bewonderen.

Dag 7: Moorea - Tahiti.

In de terminal levert u de huurauto weer in en vaart u terug naar Tahiti. Transfer naar uw hotel in Papeete. Voorzie tijd voor nog een wandeling in de hoofdstad. Bezoek de kleurrijke markt op zoek naar een souvenir, bijv. een kleurrijke pareo, een zwarte parel, of monoi-olie.

Overnachting: Overnachting: Tahiti Nui Hotel standard room mountain view.

Dag 8: Tahiti.

Transfer naar de luchthaven.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

102539

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • autorondreis, transfers, begroeting bij de luchthaven, 7 overnachtingen in de vermelde pensions, ferry, 2 dagen Tahiti en 3 dagen Moorea Avis huurauto categorie B (Peugeot 107 o.g.) incl. gps, ongelimiteerde kilometers en standaard verzekering met eigen risico (ca. EUR 830).

Exclusief

  • eventuele vergoedingen, benzine, optionele activiteiten en persoonlijke uitgaven.

Opmerking

n de periode 26.07.-04.08. vinden de Olympische Spelen plaats, dan zijn de prijzen niet van toepassing.

De autorondreis Tahiti & Moorea is geschikt voor individuele reizigers en voor selfcatering.

Onze tip: combineer deze autorondreis met een (zeil)cruise.