Excursies

Dag excursie en uitstapjes in Frans-Polynesië

Korte dagtours zoals bijvoorbeeld een snorkeltrip in de lagune of een dagtour per 4wd het binnenland in kunt u gemakkelijk ter plaatse boeken bij de receptie van het hotel of bij de lokale informatiebureaus. De medewerkers kunnen u hier vaak goed adviseren wat de verschillende mogelijkheden in het gebied zijn en welke tour het beste aansluit op uw wensen. Gemiddeld kost een excursie ongeveer 75 euro per persoon per dag, dit is uiteraard afhankelijk van het soort excursie en van wat er bij de prijs is inbegrepen.

Wilt u een bijzondere excursie maken welke niet dagelijks vertrekt of wilt u niet het risico lopen dat een bepaalde excursie is volgeboekt op een bepaalde datum, dan adviseren we u deze vooraf te reserveren en op te nemen in uw reisplan. We kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden en welke excursie het beste op uw wensen aansluit. Dit scheelt ter plekke een hoop rompslomp.


Dolphin & Whales ©Gregoire Le Bacon

Dolphins & Whales

Halve dagexcursie van/naar Moorea

Van juli tot november kunt u bultruggen observeren voor de kust. Klik hier voor meer informatie over deze excursie.

Faaroa boottocht | excursie Frans Polynesië

Faaroa Boottocht

Halve dagexcursie van/naar hotel op Raiatea

Per boot verkent u de enige bevaarbare rivier in Frans-Polynesië. Onderweg bezoekt u een parelfarm en de Marae Taputapuatea. Een veelzijdige en interessante excursie op Raiatea.

Jeep Safari | excursie Frans Polynesië

Jeep Safari

Halve dagexcursie van/naar Papeete

Jeep safari is een dagexcursie per 4x4 naar het binnenland van Frans-Polynesië. Ontdek Frans-Polynesië per jeep! - bij Pacific Island Travel - bekijk meer.

Motu picknick | excursie Frans Polynesië

Motu Picknick

Boottocht van/naar Bora Bora

Dagexcursie naar de lagune van Bora Bora. U kunt zwemmen met pijlstaartroggen en zwartpuntrifhaaien van dichtbij observeren. De lunch vindt plaats op een kleine motu. Geniet van de klanken van de ukulele en van een ontspannen middag op het strand. A day in paradise!