Hotels

Hotels in Moorea

Hilton  Moorea Lagoon Resort & Spa | hotels Frans Polynesië

Hilton Moorea Lagoon And Spa

Aan de noordkust van het eiland, tussen Opunohu en Cook Bay, omgeven door een tropische tuin, direct aan het prachtige witte zandstrand, op 20 minuten van de luchthaven. De mooie lagune met glashelder water, is een reuze speelplaats voor jong en oud.

Hotel Hibiscus | hotels Frans Polynesië

Hotel Hibiscus

Hotel Hibiscus ligt aan de noordwestkant van het eiland Moorea, aan een turkooisblauwe lagune met wit zandstrand. Alle units beschikken over een kitchenette.

Hotel Les Tipaniers | Hotels Frans Polynesië

Hotel Les Tipaniers

Dit familiehotel ligt direct aan het zandstrand aan de zonnige kant van Moorea, in een tropische tuin met palmbomen. Dit leuke bungalowcomplex is door een palmheuvel omgeven. Er zijn twee restaurants en een bar met koele en exotische drankjes ter verfrissing.

Intercontinental Moorea resort & Spa | hotels Frans Polynesië

Intercontinental Moorea Resort And Spa

Het ruime complex biedt veel comfort en rust, een centrum voor dolfijnen en schildpadden en "happy hour" tot zonsondergang. Beide restaurants bieden een gastronomische keuken en een eersteklas service.

Manava Beach Resort & Spa Moorea | hotels Frans Polynesië

Manava Beach Resort & Spa

Schitterend gelegen resort met wit zandstrand. Ideaal voor zowel een actieve als een ontspannen vakantie. Er is een groot zwembad, spa, boetiek, duikcentrum, huisrif en 2x per week een avond met buffet en show.

Moorea Beach Lodge | vakantie Moorea

Moorea Beach Lodge

Direct gelegen aan een zandstrand langs de westkust van Moorea. U heeft hier gratis toegang tot kajaks en fietsen.

The Brando, Villa and pool ©tim-mckenna | vakantie Bora Bora

The Brando

Bent u op zoek naar een exclusief en luxe verblijf in een ecovriendelijk resort in een uniek stukje natuur, dan kunnen wij het minder bekende maar even mooie The Brando resort aanraden op het eiland Tetiaroa. The Brando ligt op een privé-atol, die onder natuurbescherming staat. Hier leven schildpadden, walvissen, dolfijnen en meer dan 160 soorten vissen en zeldzame vogels.