Hotels

Hotels in Bora Bora

Royal Bora Bora Hotel | accommodatie Frans Polynesië

Royal Bora Bora Hotel

Betaalbaar hotelcomplex in traditionele stijl met grote tropische tuin aan een van de mooiste witte zandstranden en een ontspannen sfeer op een toplocatie.

Bora Bora Pearl Beach Resort | vakantie bora bora

Bora Bora Pearl Beach Resort

Betaalbare luxe. Resort met een authentieke Polynesische flair en design, verschillende activiteiten en de koralen van To'a Nui.

Intercontinental Bora Bora and Thalasso Spa | vakantie bora bora

Intercontinental Bora Bora and Thalasso Spa

Fenomenaal uitzicht op Mount Otemanu. Mooie, frisse en elegante inrichting, alsmede de "Deep Ocean Spa" kenmerken dit luxe resort.

Intercontinental Le Moana Resort | vakantie Frans Polynesië

Intercontinental Le Moana Resort

Le Moana is een prachtig gelegen klein resort. Laat u overtuigen door de charme en de fraaie ligging aan het witte zandstrand. Moana heeft 2 uitstekende restaurants, de Vini Vini bar en een zwembad met zandbodem.

Le Maitai Polynesia | hotels Frans Polynesië

Le Maitai Polynesia

Le Maitai Polynesia ligt aan het zuidelijk einde van Bora Bora, aan een klein strand nabij het bekende Matira Beach. Het complex wordt door een rustige straat gescheiden van het Haere Mai Restaurant en de bar.

Le Meridien Bora Bora | vakantie bora bora

Le Meridien Bora Bora

Gelegen op Motu Tape, aan een mooie lagune met uitzicht op Mt. Otemanu. Modern en hedendaags design met grote glazen vloer in de Overwater Bungalows. Uniek aan dit resort is de schildpaddenkwekerij.

Pension Alice & Raphael | vakantie Bora Bora

Pension Alice & Raphael

Dit kleine pension beschikt over stroom en warm water. In het restaurant worden lokale gerechten geserveerd. Mogelijk om te snorkelen, kajakken en windsurfen. Er is geen internet beschikbaar.

Pension Rohotu Fare Lodge | vakantie bora bora

Pension Rohotu Fare Lodge

Op slechts 50 m van de zee gelegen. Relax in de lounge met handgemaakte hangmatten en bibliotheek of verken de omgeving per fiets of kajak. Gratis wifi. Twee restaurants in de buurt.

Sofitel Bora Bora Private Island Resort

Sofitel Bora Bora Private Island Resort

De Motu waarop het resort ligt, wordt omgeven door de turkooisblauwe lagune en een prachtig koraalrif. Dit hotel biedt vooral koppels een droomervaring!