Eilanden van Frans-Polynesië

Cultuur in Frans Polynesië | vakantie Frans Polynesië

Austral Eilanden

Onondekte paradijsje

In de Stille Oceaan bestaan nog onontdekte paradijsjes, waar ruige mannen tientallen kilometers in kano's afleggen en vis vangen met speren. De Austral archipel is zo'n eilandengroep. Deze ligging in het zuidwesten van Frans-Polynesië.

Gambier Eilanden | vakantie Frans Polynesië

Gambier Eilanden

Oester paradijs

De Gambier Eilanden vormen de meest afgelegen archipel van Frans-Polynesië. Op deze eilanden vindt u nog wilde oesters en eet u vis die u zelf heeft gevangen. De meeste families in de Gambier archipel hebben een eigen eilandje; een parelwit strand, een hutje op palen in de zee en wat palmbomen in de tuin.

Cultuur op de Marquesas Eilanden | vakantie Frans Polynesië

Marquesas Eilanden

Goed verborgen, in het hart van de Grote Oceaan!

De eilanden van de Marquesas archipel - gelegen ten noordoosten van Tahiti, en daarmee één van de meest afgelegen gebieden ter wereld - vormen een verloren paradijs. De eilanden zijn gevormd door ruig vulkanisch gebergte en steken als een speer uit de oceaan

Hilton Moorea Uitzicht | vakantie Frans Polynesië

Society Eilanden

Eén van de mooiste eilandgroepen ter wereld!

De Society Eilanden bestaat uit twee delen, de bovenwindse -en de benedenwindse eilanden. De bovenwindse omvat o.a. het hoofdeiland Tahiti & Moorea. Het bekende Bora Bora behoort samen met o.a. Huahine, Raiatea & Taha'a tot de benedenwindse eilanden.

Tuamotu Eilanden | vakantie Frans Polynesië

Tuamotu Eilanden

Grootste atollen ter wereld

De Tuamotu eilanden bestaat uit 78 koraalatollen, dit zijn ringvormige eilanden die met palmen zijn begroeid en maar net boven het zeeniveau uitsteken. Rangiroa is de grootste, het is zelfs één van de grootste atollen ter wereld