Likuliku Lagoon Resort

Overvloedig comfort met Overwater Bungalows. (ID: 1602)

Ligging

Likuliku Lagoon Resort ligt op het vruchtbare vulkanische eiland Malolo, in een beschutte baai met een strand. U kunt het per boot, helikopter en watervliegtuig bereiken.

Accommodatie

Likuliku vormt een exclusief resort voor stellen en is opgetrokken in een traditionele Fijische stijl met oog op duurzaamheid. Het restaurant, de loungebar, een uitstekende wijnkelder en een boetiek met ambachtelijke kunst liggen in het hoofdgebouw. In de tropische tuin ligt de ´Tatadra Spa´. Een fitnesscentrum en een zwembad zijn ook beschikbaar. Alle niet-gemotoriseerde watersportactiviteiten zijn gratis. Wifi ook gratis. Gasten hebben sinds kort ook toegang tot het kleine eiland Mociu dat voor de kust ligt. Hier kunt u bijv. een privépicknick houden, snorkelen en zelfs trouwen! (tegen toeslag)

Kamers

het resort biedt 45 exclusieve en vrijstaande bures. 10 bures staan op palen compleet boven het water. De bungalows beschikken over airco, een groot zonneterras met zwembad (enkel deluxe beachfront bure), lounge en een groen binnentuintje met buitendouche. Verder is er een koelkast, koffie-/theefaciliteiten, telefoon, wifi, strijkijzer en haardroger. Geen tv, maar wel dvd en muziek.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies, volpension.
Kinderen: vanaf 17 jaar welkom.
Special: Vanaf 3 nachten gratis snorkelen (1,5 uur) en 1 cocktail per persoon. Geldt niet voor de Garden Bungalow. Niet combineerbaar.