Likuliku Lagoon Resort

Overvloedig comfort met Overwater Bungalows. (ID: 1602)

Ligging

Likuliku Lagoon Resort ligt op het vruchtbare vulkanische eiland Malolo, in een beschutte baai met een strand. U kunt het per boot, helikopter en watervliegtuig bereiken.

Accommodatie

Likuliku vormt een exclusief resort voor stellen en is opgetrokken in een traditionele Fijische stijl met oog op duurzaamheid. ´Likuliku´ is Fijisch voor rustig water. Het restaurant, de loungebar, een uitstekende wijnkelder en een boetiek met exclusief aanbod en ambachtelijke kunst liggen in het hoofdgebouw. In de tropische tuin ligt de ´Tatadra Spa´. Ook fitnessapparatuur staat volledig tot uw beschikking. Geniet in het zwembad met een tropisch drankje van een prachtige zonsondergang. Alle niet-gemotoriseerde watersportactiviteiten zijn gratis. Wifi ook gratis. Gasten hebben sinds kort ook toegang tot het kleine, onbewoonde eiland Mociu dat voor de kust ligt. Hier kunt u bijv. een privépicknick houden, snorkelen en zelfs trouwen! (tegen toeslag)

Kamers

het resort biedt 45 exclusieve en vrijstaande bures. 10 bures staan op palen compleet boven het water. De verschillende grote bungalows beschikken over airco, een groot zonneterras met zwembad (enkel deluxe beachfront bure), lounge en een groen binnentuintje met buitendouche. Verder is er een koelkast, koffie-/theefaciliteiten, telefoon, wifi, strijkijzer en haardroger. Geen tv, maar wel dvd en muziek. De inrichting is artistiek en elegant.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies, volpension.
Kinderen: vanaf 17 jaar welkom.
Special: Vanaf 3 nachten gratis snorkelen (1,5 uur) en 1 cocktail per persoon. Geldt niet voor de Garden Bungalow. Niet combineerbaar.