Hotels

Hotels in Mamanuca Group

Castaway Island Resort | Vakantie Fiji

Castaway Island Resort

Castaway Island is een klein privé-eiland in de Mamanuca eilandengroep. Populair en toch rustig en groot genoeg voor een wandeling op het eiland.

Beachcomber Island Resort | Pacific Island Travel

Beachcomber Island Resort

Beachcomber Island Resort, een van de eerste accommodaties in Fiji, heeft een frisse uitstraling. Het is een klein eilandresort met ontspannen sfeer.

Likuliku Lagoon Resort | Vakantie Fiji

Likuliku Lagoon Resort

Elegant resort met hoog comfort. Likuliku ligt ietwat beschermd en biedt ook prachtige Overwater Bungalows aan!

Lomani Island Resort | Vakantie Fiji

Lomani Island Resort

Romantisch resort met fijn zandstrand, ideaal voor wie op zoek is naar rust en ontspanning. Het kleine resort met 24 verblijven ligt op Malolo Lailai ingesloten door palmen en een tropische tuin met een prachtig zandstrand met rif.

Malolo Island Resort | Vakantie Fiji

Malolo Island Resort

Malolo Island ligt in de Mamanuca eilandengroep en is te bereiken per boot (2 uur varen). Gelegen aan een prachtig zandstrand met turkooisblauwe water.

Nakelo Treasure Island Resort

Nakelo Treasure Island Resort

Het gezinsvriendelijke resort straalt rust uit. De moderne bungalows en een beschermd gebied voor schildpadden staan tussen de palmbomen. Een waar paradijs voor kinderen.

Matamanoa Island Resort | Fiji vakantie

Matamanoa Island Resort

Matamanoa is een klein juweel. Sympathiek, klein en overzichtelijk, een ideaal eilandresort voor een ontspannen vakantie op Fiji. Het is hier prachtig om te snorkelen.

Musket Cove Island Resort | Vakantie Fiji

Musket Cove Island Resort

Het mooie aan Musket Cove is dat u naast de culinaire verwennerij en de Mandara Spa ook kunt genieten van activiteiten en excursies over het hele eiland.

Tropica Island Resort Pool | hotels in Fiji

Tropica Island Resort

Het pas gerenoveerde Tropica Island Resort is een oase van rust voor stellen, met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Tokoriki Island Resort | Vakantie Fiji

Tokoriki Island Resort

Tokoriki staat voor romantiek & betaalbare luxe. Het meest noordelijke resort van de Mamanucas is een romantisch paradijs met een luxueuze uitstraling.

Treasure Island Resort | Vakantie Fiji

Treasure Island Resort

Gelegen op een privé eiland, volledig omgeven door een mooi wit zandstrand en een prachtige lagune. Het eiland is per boottransfer van ca. 40 minuten vanuit Denarau of per helikopter in ca. 10 minuten te bereiken.

Vomo Island Resort | Vakantie Fiji

Vomo Island Resort

Onlangs gerenoveerd resort, gelegen op een privé-eiland met mooie zandstranden, uitstekende gerechten en spa, kindvriendelijk. De rustige zee en het koraalrif rondom het eiland vormen een extra meerwaarde voor het luxueuze Vomo.