The Royal Hawaiian Resort

(ID: 93107)

Ligging

Op de beste locatie, midden in Waikiki direct aan het strand gelegen. Het hotel is omgeven door een prachtige tropische tuin. Dit hotel vormde oorspronkelijk de zomerresidentie van de Polynesische koningin Kaahumanu. Vanwege de roze kleur van het gebouw wordt het ook wel de 'Pink Palace' genoemd.

Accommodatie

U kunt in de gourmetrestaurants lekker eten en één keer per week wordt er een smakelijk luau verzorgd. Er zijn bars, winkels, een buitenzwembad en watersportfaciliteiten aan het strand. Wifi tegen betaling.

Kamers

De kamers in het historische gebouw zijn voorzien van luxe tapijten en speciaal voor het hotel gemaakte meubels, onder andere hemelbedden. In de Royal Tower heeft elke kamer een lanai. Verder zijn de kamers voorzien van airco, TV, koelkast, haardroger en kluis.

 

Exclusief: Ter plaatse betaalt u een Resort Fee per kamer per nacht. De Resort Fee bedraagt ± USD 35.00 (plus tax, onder voorbehoud). De resort fee geeft u recht op toegang tot internet, sportfaciliteiten, flesje water op de kamer en lokale telefoongesprekken. Ook dit is afhankelijk van het hotel wat inclusief de resort fee is. De Self parking fee bedraagt ± USD 25.00 per dag (plus tax, onder voorbehoud).