Halekulani

(ID: 92577)

Ligging

Voor velen is het Halekulani het beste hotel van Oahu. Het heeft een perfecte ligging op één van de mooiste plekken van Waikiki Beach. Het hotel is omgeven door een prachtige tuin en telt tal van open binnenplaatsen, welke het drukke leven van Waikiki buiten houden. Een echte oase van rust!

Accommodatie

U kunt excellent dineren in het elegante restaurant met Franse keuken of in één van de twee andere uitstekende specialiteitenrestaurants. Er zijn bars, een buitenzwembad en het hotel verzorgt diverse watersportfaciliteiten aan het strand. Als u zich helemaal wilt laten verwennen, mag u het SpaHalekulani zeker niet missen - er worden hier een reeks helende therapieën en ontspannende massages aangeboden. Halekulani betekend 'Hemels Huis' - een perfecte naam voor een perfect hotel!

Kamers

Alle kamers zijn van eenvoudige elegantie, hebben een luxe uitstraling en zijn zeer ruim. Een aparte zithoek vindt u zowel binnen als ook buiten op de lanai. De meeste kamers hebben fantastisch uitzicht op de oceaan. Ze zijn uitstekend verzorgd en de badkamers zijn voorzien van bad en een douche.