Aston Waikiki Beach Hotel

Gunstig gelegen 3* hotel

Ligging: Dit hotel ligt aan de boulevardmet direct aan de overkant het mooie zandstrand van Waikiki. Het hotelligt nabij het Kapiolani Park, in een iets rustiger gedeelte vanWaikiki. De kamers bieden mooi uitzicht over Waikiki en het strand. Ukunt te voet binnen enkele minuten de vele restaurants, winkels enattracties van Waikiki bereiken, zoals de Honolulu Zoo, Kapiolani Park(waar regelmatig open-air concerten worden gegeven op het muziekpodium)en het Waikiki Aquarium.

Kamers: De 715 kamers zijn ruimen fraai ingericht. Meer dan 75% van de kamers zijn beschikbaar met eenfull of partial oceaanview en alle kamers hebben een eigen balkon(uitgezonderd de kamers in de Mauka Tower). De kamers zijn gedecoreerdmet donkere tropische houtsoorten met lava-rode bloemmotief stoffen. Dekamers zijn voorzien van airco, badkamer, televisie, telefoon, minibar,kluis, haardroger, strijkijzer & -plank en highspeedinternetaansluiting (extra fee). De kamers worden dagelijksschoongemaakt.

Faciliteiten: Het hotel beschikt over 3restaurants, bars en lounges, zwembad met poolbar, wasserette, winkels,tourdesk en parkeergarage (verplichte valet parking van 27 usd per dag).Geniet van de maaltijden bij Tiki's Grill & Bar met live Hawaiianmuziek, of een heerlijke oudewetse hamburger bij Wolfgang Puck Express,of van de ijsjes in de Cold Stone Creamery. In de vroege ochtend is ereen internationaal food court met warm en koud ontbijtbuffet, waar degasten ervoor kunnen kiezen om de ontbijtonderdelen in te pakken in eentake-out koeltas om deze aan de overkant op het strand op te eten.Kinderen zijn dol op de in-room films en games en gratis hula lessentweemaal per week. 'S Avonds is er vertier bij de poolbar metHawaiiaanse muziek die varieert van traditioneel tot Jawaiian (Hawaiiangeluid met een reggae beat).

Exclusief: Terplaatse betaalt u een Resort Fee per kamer per nacht. De Resort Feebedraagt ± USD 25.00 (onder voorbehoud). Met de Resort Fee betaalt uvoor het gebruik van ontbijt, toegang tot het fitness centrum, koffie& thee faciliteiten op de kamer, een dagelijkse krant, gebruik vankluisje op de kamer en toegang tot internet. Ook dit is afhankelijk vanhet hotel wat inclusief de resort fee is.