Sheraton Maui Resort

Gelegen in het gezellige stadje Lahaina. (ID: 92671)

Ligging

Dit bekende hotel ligt (gedeeltelijk) op Black Rock, een lavaformatie, die ongeveer 20 meter boven het strand en de blauwe oceaan uitsteekt. Van hier springen cliff-divers bij zonsondergang in de golven. Er is een wit zandstrand, ideaal om te zwemmen.

Accommodatie

Er is een groot zwembad, kinderzwembad en whirlpool, fitness center, tennisbanen, golfbaan, winkels en wasserette. Vier restaurants met verschillende specialiteiten, bar en lounge. 's Avonds wordt er bij de Black Rock een spectaculaire Luau en ceremonie gehouden. Diverse watersporten bij het strand, hier kan uitstekend worden gesnorkeld. Het hele jaar wordt een kinderprogramma aangeboden. Het hotel heeft een verplichte resort fee. De resort fee is inclusief het gebruik van faciliteiten, wifi, parkeergarage, koffie en mineraalwater op de kamer.

Kamers

Het hotel heeft 510 kamers, verdeelt over 6 gebouwen, die zich goed in de landschap passen. De kamers zijn uitstekend verzorgd met TV, airco, koelkast, kluis, koffie en theefaciliteiten en haardroger.