Vakantie Lanai

The Private Island

Tot enkele jaren terug was Lanai het ananas eiland van Hawaii, het was privé eigendom van de plantersfamilie Dole. Nu grazen op de plantagevelden runderen en paarden. De rust is weergekeerd op het afgelegen eiland, ideaal dus om lekker rustig te genieten van de natuur en de privacy. Lanai heeft een unieke vegetatie, opvallend zijn de vele pijnbomen.

Als u alle drukte achter zich wilt laten en wilt genieten van privacy en het gemak van een comfortabel hotel dan is Lanai het perfecte eiland. U kunt zich laten verwennen in één van de twee luxe Four Seasons hotels of kiezen voor het authentieke Hotel Lanai met een uitstekend restaurant.

Hoogtepunten van uw individuele rondreis op Lanai

  • Garden of the Gods
  • Shipwreck Beach en Hulopoe Beach
  • Lana'i-hale
  • Golven op Lanai
  • Hulopoe Bay en Sweethart Rock

Garden of the Gods

Een ontdekkingstocht per jeep of mountainbike over het eiland is aan te bevelen. Lanai biedt veel verborgen natuurschoon. Opvallend zijn de vele naaldbomen (Norfolk sparren). Ze werden ongeveer honderd jaar geleden geplant om via hun wortels het schaarse grondwater aan te vullen. Een bijzondere attractie is het bizarre landschap "Garden of the Gods" waar rotsblokken in alle tinten van rood en oranje tot bruin en blauw verspreid liggen.'

Shipwreck Beach en Hulopoe Beach

Aan Shipwreck Beach heeft u niet alleen een mooi uitzicht op Maui en Molokai, er liggen inderdaad ook scheepswrakken. Hier is het gevaarlijk om te zwemmen. Maar aan Hulopoe Beach, een fantastisch strand kunt u prima zwemmen, snorkelen en duiken. In deze baai komen dolfijnen en in de wintermaanden ook walvissen voor. Boven dit strand ligt het Manele Bay Hotel.

Lana'i-hale

Vanaf de meer dan 1.000 meter hoge Lana'i-hale heeft u een buitengewoon uitzicht: u kunt vijf Hawaiiaanse eilanden zien.

Golven op Lanai

Golfliefhebbers komen op Lanai volop aan hun trekken. De wereldklasse golfbanen "The Experience at Koele" ontworpen door Greg Norman en "The Challenge at Manele" ontworpen door Jack Nicklaus zijn een uitdaging voor iedereen die van deze sport houdt.

Hulopoe Bay en Sweethart Rock

Het heuvelachtige gedeelte en de valleien kunnen ook uitstekend op een paardrijdtocht met gids worden ontdekt. Een wandeltocht langs de kliffen van Hulopoe Bay met uitzicht op "Sweethart Rock" behoort tot het mooiste wat Lanai te bieden heeft. Bij laag water kunt u in de getijden pools de wonderbaarlijke diversiteit van het mariene leven zien.

Hawaii vakantie boeken

Wilt u uw vakantie naar Hawaii boeken? Onze reisspecialisten staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en een offerte voor uw reis op maat samen te stellen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of een offerteaanvraag sturen, wij nemen dan graag contact met u op.

Wilt u uw reis combineren met een bezoek aan Amerika? Dit kunnen wij samen met de Hawaii vakantie boeken, u krijgt dan een combinatiereis op maat.