Hilton Waikoloa Village

Mooi 4* hotel

Ligging: Prachtige ligging aan rotskust. De hoteltuin komt aan de oceaan, maar er is geen zandstrand. Bij de lagune is een wit zanstrand gecreërd.

Kamers: De 1240 ruime kamers en suites beschikken over een badkamer, airco, LCD TV, internetverbinding, koelkast, koffie-/theefaciliteiten, kluisje, haardroger, strijkijzer/plank en lanai.

Faciliteiten: In de tuin en gangen van dit fantasierijk, luxe resort vindt u een grote, interessante kunstcollectie uit het gebied van de Stille Zuidzee. De meer dan 1200 kamers bevinden zich in drie gebouwen met 6 etages. Om met de uitgestrektheid van dit resort rekening te houden, kunt u per boot of tram vervoerd worden. Meerdere restaurants, bars, lounges en winkelstraat. Zeer groot zwembad met waterval en grottobar, whirlpool, dolfijnlagune, fitnesscenter, spa voor diverse behandelingen, tennisbanen, eigen Luau en twee 'championship' golfbanen in de nabije omgeving. 

Exclusief: Ter plaatse betaalt u een Resort Fee perkamer per nacht, deze bedraagt ± USD 30,00 (onder voorbehoud). De resort fee geeft u recht op gratisinternet en lokaletelefoongesprekken. Dit is afhankelijk van het hotel wat inclusiefde resort fee is. Parkeren $ 25 per dag (bedrag onder voorbehoud).