Maui camper huren in Nieuw-Zeeland

Jonge campers in een uitstekende conditie

Maui Rentals maakt samen met Britz en Mighty deel uit van de THL groep. Deze groep verhuurt de meeste voertuigen  en heeft ook het grootste aantal depots.

Alle voertuigen zijn schoon, goed uitgerust en in uitstekende conditie. Maui investeert continue in nieuwe modellen en design en heeft milieuvriendelijke (Euro 4) voertuigen met automatische versnellingen. De keukens zijn van goede kwaliteit en u slaapt in superieur beddengoed. De voertuigen van Maui zijn tussen de 0 en 3 jaar oud. 
 

Er zijn grote een kleine voertuigen voor twee personen of voor gezinnen met maximaal 6 personen. In Nieuw Zeeland zijn alle voertuigen met automatische versnellingen. Alle voertuigen zijn schoon, goed uitgerust en in uitstekende conditie en het zijn allemaal milieuvriendelijke (Euro 4) voertuigen. Alle voertuigen van Maui zijn "certified self contained" u mag dus op campings in Nieuw Zeeland zonder sanitair of aansluiting daarvoor staan.


Elke Maui camper is voorzien van een tablet met GPS en internetfunctie. U dient dus het eigen navigatiesysteem niet mee te nemen. Behalve met navigatie is de tablet uitgerust met voorstellen voor campings, toeristische hoogtepunten en andere interessante bezienswaardigheden en stopmogelijkheden. De routeplanning is nog nooit zo makkelijk geweest!
Met het Inclusive Pack heeft u 1GB data gratis, verder internetgebruik kunt u erbij kopen. Met dit geweldige tool is het verkennen van het prachtige reisland Nieuw Zeeland nog makkelijker!

Waarom Maui Campers Nieuw-Zeeland?

  • Compleet ingerichte en vrij nieuwe campers met modern design;
  • Korting op de seizoensprijs vanaf 21 dagen;
  • Uitvoerig informatiemateriaal, campinggids en wegenkaarten (ter plekke);
  • 24 uur per dag ondersteuning;
  • Moderne verhuurkantoren met douches en thee en koffie, zodat u relaxed op weg kunt;
  • 3 depots in Nieuw-Zeeland, naast Auckland en Christchurch ook Queenstown.

Campertypes van Maui Campers Nieuw-Zeeland

Maui Beach | camperhuur Nieuw-Zeeland

Maui Beach camper

De ideale 2 of 4 persoons camper

Hoewel deze Maui camper ingericht is voor 4 personen, wordt hij vaak als ruime variant voor 2 personen gekozen. Eén tweepersoonsbed is boven de cabine en het tweede achterin.

Maui River | camperhuur Nieuw-Zeeland

Maui River camper

Ontdek Nieuw-Zeeland met deze luxe camper

De River van Maui is een van de nieuwe generatie motorhomes voor wie een bepaalde luxe niet wil missen. Met twee leefruimtes is er altijd genoeg ruimte voor een ontspannen vakantie - ook binnen.

Maui Ultima camper | camperhuur Nieuw-Zeeland

Maui Ultima camper

De ideale 2-persoons camper

De camper heeft een moderne interieurindeling met een geraffineerd design. Met douche en toilet, een tweepersoonsbed met de mogelijkheid dit bed ook als twee éénpersoonsbedden op te maken.

Maui Cascade

Maui Cascade camper

Compacte camper voor gezin en vrienden

Geschikte camper voor gezinnen of vrienden die samen Nieuw-Zeeland willen rijden. Een compacte camper die voorziet in alle gemakken.

Maui Ultima Plus Camper | camperhuur Nieuw-Zeeland

Maui Ultima Plus Camper

Luxe camper voor 2 personen

Een luxe camper om rond te reizen met genoeg opbergruimte en comfort. Een geschikte camper voor een stel of een klein gezin.

Depots van Maui Campers Nieuw-Zeeland

Openingstijden:
Auckland, Christchurch en Queenstown
Geopend: dagelijks van 08.00 tot 16.30 uur.
Gesloten: 25 december

Overname en teruggave is mogelijk tot uiterlijk 15.30 uur. 

Type voertuig
Campers kunnen wat betreft merk, model, jaargang, motor en technische specificaties iets van elkaar verschillen. Dit geldt ook voor de uitrusting en de slaapplaatsen. Britz behoudt het recht een voertuig van een hogere categorie ter beschikking te stellen. Daaruit resulterende kosten zoals een hoger brandstofverbruik zijn voor rekening van de klant.

Verzekeringen en borg

Klik hier voor de voorwaarden en verzekeringen van Maui Nieuw Zeeland.

 

 

Reis Nieuw Zeeland boeken

Wilt u uw reis naar Nieuw Zeeland? Onze reisspecialisten staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en een offerte voor uw reis op maat samen te stellen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of een offerteaanvraag sturen, wij nemen dan graag contact met u op.