Spirit Of The Outback

treinverbinding tussen Brisbane en Longreach

Spirit of the Outback

Treinverbinding tussen Brisbane en Longreach

Met de Spirit of the Outback reist u 24 uur geheel ontspannen van Brisbane naar Longreach of v.v. Aan boord geniet u van een ruime zitplaats met verstelbare rugleuning en een restauratierijtuig waar u naast drankjes ook lichte maaltijden en snacks kunt verkrijgen. In Economy Class en First Class zijn ook slaaprijtuigen beschikbaar, deze zijn van alle gemakken voorzien.

Dienstregeling

Vertrek vanuit Brisbane
Het hele jaar door op dinsdag om 18.10 uur en zaterdag om 13.55 uur.

Vertrek vanuit Longreach
Het hele jaar door op maandag en donderdag om 10.00 uur. Zie uitgebreide informatie bij 'stations en route'.

Faciliteiten en service aan boord

* First Class Single Sleeping berth: éénpers.coupé met wasbak, stroom, spiegel, leeslampje, beddengoed en toegang tot Restaurant Car en Lounge Car. Gedeelde toilet en douche aan het einde van elk slaaprijtuig. 

* First Class Twin Sleeping berth: tweepers.coupé met wasbak, stroom, spiegel, leeslampje, beddengoed en toegang tot Restaurant Car en Lounge Car. Gedeelde toilet en douche aan het einde van elk slaaprijtuig.
* Economy Class Triple Sleeping Berth: driepers.coupé met wasbak, stroom, spiegel, leeslampje en beddengoed. Gedeelde toilet en douche aan het einde van elk slaaprijtuig.

* Economy Seat: comfortabele stoel met leeslampje, armsteun, tafeltje en voetensteun. Gedeelde toiletten aan het einde van elke zitrijtuig.

Stations en route

Brisbane - Longreach dinsdag 18.10 uur - woensdag 19.15 uur.
Brisbane - Longreach zaterdag 13.55 uur - zondag 15.35 uur.

Longreach - Brisbane maandag 10.00 uur - dinsdag 12:00 uur.
Longreach - Brisbane donderdag 10.00 uur - vrijdag 12.00 uur.

Voorwaarden en belangrijke informatie

Alle aangegeven tijden zijn lokale tijden. U dient dus rekening te houden met de verschillende tijdszones binnen het Australische continent.

Wij raden u aan om voor de actuele voorwaarden en informatie op de site van Queenslandrail te kijken: www.queenslandrail.com.au.