Outback Western Australia

Gascoyne Murchison Outback

Ga op avontuur in de rijke rode aarde van de Gascoyne Murchison Outback. Ontdek de nationale parken en de sneeuwwitte stranden van Esperance en de South Coast.

Observeer hoe de ruwe outback in de winter en de vroege lente tot leven komt met de kleuren van wilde bloemen. Kom meer te weten over de Aboriginal-geschiedenis van Mount Augustus en de Kennedy Range. Vlucht naar de kleine, vriendelijke dorpjes van Wheatbelt en geniet van de geologische wonderen zoals Wave Rock. Ga door naar Kalgoorlie en de goudvelden en leer alles over de goudkoorts en de unieke flora and fauna. Je zult deze diverse en theatrale landschappen vanaf de sprankelende Southern Ocean tot aan de rode aarde van de Outback in Western Australia nooit meer vergeten.

Persoonlijke tips van onze reisspecialisten

"Veel national parks in WA hebben een toegangsprijs, deze is gemiddeld $11 per auto per keer. Als je van plan bent om meerdere parken te gaan bezoeken is het een afweging om een Park Pass aan te schaffen, bv de Holiday Pass voor 4 weken. Voor specifieke kosten zie: http://www.dec.wa.gov.au/content/view/214/549/ "

Hoogtepunten van Outback Western Australia

Onderstaand vindt u een overzicht van diverse hoogtepunten van Outback Western Australia: