Home Valley Station

Het indrukwekkende landschap van East Kimberley en de authentieke outback experience zorgen voor een onvergetelijk verblijf. (ID: 20084)

Ligging

Home Valley Station ligt 1,5 km van de Gibb River Road en 9 km ten westen van de Pentecost River. De afstand naar Kununurra bedraagt 120 km, naar Derby 645 km. Naar het El Questro Station Township is het 45 minuten rijden.

Accommodatie

In Home Valley Station maakt u kennis met een actieve runderfarm en de accommodatie biedt (gedeeltelijk tegen toeslag) verschillende activiteiten waaronder wandelingen, kanotochten, vissen of excursies in de omgeving. In de Dusty Bar & Grill worden maaltijd en drankjes aangeboden (hier ook wifi tegen betaling). Een zwembad zorgt voor de nodige afkoeling.

Kamers

37 verblijven in 3 categorieën. Sand Castle Eco tenten zijn vrijstaande tentbungalows op houten platformen, nabij het hoofdgebouw. Ze beschikken over bedden, een ventilator, elektrisch licht en gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen. Guesthouse kamers in de Homestead met airco, plafondventilator, douche/wc en koffie-/theefaciliteiten. Grass Castles zijn comfortabele, vrijstaande bungalows langs Bindoola Creek met houten vloer, airco/verwarming, plafondventilator, douche/wc, haardroger, tv, minibar en privéveranda.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/ontbijt.
Kinderen: tot 15 jaar gratis in kamer van ouders (op basis van de bestaande beddenconfiguratie).