El Questro Homestead

Een luxueuze homestead voor veeleisende reizigers. De homestead ligt in een van de meest afgelegen en mooiste streken van Australië, de Kimberley regio. Een ongerept landschap met oeroude canyons, zeldzame rotsformaties en uitnodigende rotspoelen. De avondzon kleurt het landschap oranje-rood... en ’s nachts geniet u van een heldere sterrenhemel. (ID: 541)

Ligging

El Questro Homestead heeft een onvergetelijke ligging boven op de kliffen van de Chamberlain River in het oosten van de Kimberley-regio, ca. 1 uur rijden van Kununurra.

Accommodatie

De homestead is met ruime voorsprong de meest luxueuze accommodatie van El Questro Station en biedt max. 18 gasten een uitstekend restaurant, zwembad, whirlpool, tennisbaan en gratis wifi. Verschillende gratis excursies zijn reeds inbegrepen bij de overnachting en zorgen voor een onvergetelijk verblijf.

Kamers

slechts 9 modern ingerichte verblijven, elk voorzien van airco. Kamers met zicht op de tuin liggen in het hoofdgebouw. Ze hebben douche/wc en privéveranda. De vrijstaande Cliff Side Retreats (bungalows) hebben meer privacy, een badkamer met binnen- en buitendouche en veranda met vrijstaand ligbad en zicht op de rivier.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies, volpension, geselecteerde dranken, verschillende activiteiten en Wilderness Park Permit.
Kinderen: vanaf 15 jaar - geen korting.