Captains at the Bay

Het stadje Apollo Bay ligt ongeveer in het midden van de Great Ocean Road en is tijdens de zomermaanden een geliefde en levendige badplaats met fraaie stranden. Het is tevens een goed uitgangspunt om de regio te verkennen. (ID: 5800)

Ligging

het Captains at the Bay is zeer centraal maar rustig gelegen in Apollo Bay. Restaurants en strand in de nabije omgeving, Melbourne op ca. 200 km.

Accommodatie

Een kleine en fijne Bed & Breakfast met discrete service. Het even geliefde en stijlvolle domein beschikt over 11 kamers. In het hoofdgebouw is er een lounge met open haard, een bibliotheek en een bar. Gratis wifi.

Kamers

er zijn 11 verschillende kamercategorieën in meerdere gebouwen ondergebracht, met o.a. de ruime Cottage, in studio-stijl met meer privacy. Of de Loft, een apart gebouw met een grote woonkamer, badkamer en terras op de begane grond, op de bovenverdieping zijn de 2 slaapkamers (waarvan 1 met badkamer). Op de eerste etage van het hoofdgebouw zijn 4 modern ingerichte Bridge kamers, met een vrijstaand bad in de kamer en bijkomend een douche en klein terras.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/ontbijt.
Kinderen: geen korting.