Qualia Resort

Het toonaangevende resort op Hamilton Islands. Dit resort behoort tot de Luxury Lodges of Australia. (ID: 13176)

Ligging

in het meest noordelijke puntje van Hamilton Island met uitzicht op de zee, afgescheiden van de andere resorts op het eiland.

Accommodatie

Het meermaals bekroonde 5-sterren resort met de nodige elegantie en kwaliteit biedt alles wat uw hart begeert. Inclusief een privéstrand, twee infinity pools en twee uitstekende restaurants. Gratis wifi. Omgeven door een prachtige natuur kunnen de bezoekers in alle rust genieten in de uitstekende spa of excursies maken naar het nabijgelegen Heart Reef of Whitehaven Beach.

Kamers

60 elegant ingerichte Pavilions met zeezicht, exotische houten vloeren en een ruime badkamer. Eersteklas inrichting met airco en plafondventilatoren, 1 kingsize bed of 2 eenpersoonsbedden. Leeward Pavilions in studio-stijl met een gedeeld woon- en slaapgedeelte en groot zonnedek. Windward Pavilions met aparte slaapkamer en mini-zwembad op het terras. Het Beach House is voor max. 4 personen, beschikt over een 12 m lang zwembad, eetruimte voor max. 10 personen, aparte slaapkamer evenals extra paviljoen met badkamer/wc.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/ontbijt, niet-alcoholische drankjes, transfers van/naar Hamilton luchthaven of haven, VIP Chauffeur Service op Hamilton Island, Golf Buggy (voor 2 pers.) op het eiland.
Kinderen: vanaf 16 jaar welkom. Geen korting.