InterContinental Hayman Island Resort

Het exclusieve resort behoort tot de beste hotels ter wereld. (ID: 508)

Ligging

Hayman is het noordelijkste eiland van de Whitsunday-groep en ligt te midden van de fascinerende wereld van het Great Barrier Reef.

Accommodatie

U vindt hier elegantie, een uitstekende service, de beste restaurants, droomstranden en kristalhelder water. Verder zijn er 2 grote zwembaden, een spa & health club en een watersportcentrum met uitgebreid aanbod. Gratis wifi.

Kamers

168 luxueuze kamers en suites. Elke kamer is superieur ingericht, o.a. met aparte douche en ligbad, badjassen, tv, dvd, airco, ventilator, minibar, kluisje en balkon. Lagoon Room (54 m²) op de 1ste, 2de of 3de verdieping met zicht op de tuin of de lagune. Lagoon Ocean View Rooms met prachtig uitzicht op het strand en de zee. Ruime Lagoon Suites (90 m²) hebben een aparte slaapkamer, ruime woonruimte en een groot balkon met uitzicht op het strand en de zee. Beach Villa’s (120 m²) met strandligging en luxueuze inrichting, privézwembad, binnen- en buitendouche en butler service.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/ontbijt, niet gemotoriseerde watersportactiviteiten (catamaran zeilen, windsurfen), squash, tennis, tafeltennis en golf (Putting Green).
Kinderen: kinderen 0-11 jaar gratis in kamer van ouders (zonder extra bed, enkel overnachting). Ontbijt 0-4 jaar gratis.