Coconut Grove

De beste luxe in het tropische Noord-Queensland. Coconut Grove is een toonaangevend hotel in Port Dougles met kwalitatief hoogstaande ingerichte appartementen en een ideale ligging. (ID: 148647)

Ligging

ideaal gelegen in de Macrossan Street in het centrum van Port Douglas. Dicht bij winkels en restaurants, 140 m van Four Mile Beach.

Accommodatie

Moderne appartementen met zwembad, BBQ-mogelijkheden, gratis wifi en een overdekte parking op de benedenverdieping (met lift te bereiken). De receptie is elke dag van 8.00-18.00 uur beschikbaar.

Kamers

33 ruime appartementen op 3 etages. Elk appartement is 135 m² groot, met 3 slaapkamers en 2 badkamers (afhankelijk van uw reisgezelschap zijn er 1, 2 of 3 slaapkamers). Op de 2de etage met overdekt balkon (23 m² extra), op de 1ste etage met terras, klein zwembad en whirlpool (170 m² extra) of op de 3de etage als penthouse met dakterras, klein zwembad en whirlpool (129 m² extra). Elk appartement is luxueus ingericht met een tegelvloer, airco, master bedroom met inloopkast, douche en bad, keuken met vaatwas, eettafel, woongedeelte met sofa, tv, dvd-speler en wasmachine/droogtrommel.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies, wekelijkse schoonmaak.
Kinderen: tot 2 jaar gratis in kamer van ouders (op basis van de bestaande beddenconfiguratie).