The Reef Retreat

Geliefd appartementencomplex in een tropische tuin, met goede prijs-kwaliteitverhouding. Een vriendelijke service zorgt voor een ontspannen verblijf. (ID: 497)

Ligging

in een rustige zijstraat in het centrum van de stad, op slechts 50 m van het met palmen omringde strand. Naar Cairns is het ca. 22 km.

Accommodatie

Het Reef Retreat biedt een klein verwarmd zwembad, spa, parking, barbecue en wassalon. De golfbaan, tennisbanen en een ruime keuze aan watersportmogelijkheden liggen vlakbij. Gratis wifi in het hele hotel. In de onmiddellijke nabijheid vindt u restaurants en winkels.

Kamers

36 verblijven in meerdere gebouwen met 3 etages (geen lift). Studio suites (45 m²) op beneden- en 1ste verdieping. 1 slaapkamer Suites (min. 47 m²) op 1ste of 2de verdieping. Ze beschikken elk over tegelvloer, gescheiden woon-/slaapgedeelte, bad/douche/wc, balkon, airco, keuken, koelkast, tv, dvd-speler en telefoon. 2 slaapkamer apartments (119 m²) liggen op de 3de verdieping met kitchen, wasmachine, droogtrommel en een extra badkamer. Schoonmaak om de 5 dagen.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies.
Kinderen: kinderen tot 2 jaar gratis in kamer van ouders (op basis van de bestaande beddenconfiguratie).