Paradise on the Beach Resort

Palm Cove de meest prominente badstad in de onmiddellijke omgeving ten noorden van Cairns. De studio’s en appartementen van het Paradise on the Beach Resort liggen aan de kuststrook. (ID: 496)

Ligging

het Paradise on the Beach resort ligt in het hartje van Palm Cove, enkel door de Williams Esplanade van het strand gescheiden. De bushalte voor het 23 km verderop gelegen Cairns bevindt zich recht tegenover het hotel.

Accommodatie

Het resort beschikt over een zwembad en jacuzzi, parkeergarage, lift en wassalon evenals gratis wifi. De receptie is geopend van 07.00 tot 18.00 uur. In de onmiddellijke nabijheid vindt u restaurants en winkels.

Kamers

34 studio’s (kamers) en appartementen, elk met tegelvloer en eigen balkon, airco, plafondventilator, tv, cd/dvd-speler, telefoon, bad of douche, wc, haardroger, strijkijzer/-plank, kluisje, koelkast, magnetron en koffie-/theefaciliteiten. De appartementen zijn tevens voorzien van een kitchenette, de 2 slaapkamer appartementen bestaan uit een studio en een appartement en hebben 2 badkamers.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies.
Kinderen: kinderen tot 12 jaar gratis in kamer van ouders (op basis van de bestaande beddenconfiguratie).