Bedarra Island Resort

Heerlijke baaien, witte zandstranden, tropische vegetatie en luxe in een ongedwongen sfeer. (ID: 154761)

Ligging

30 minuten met de boot van Mission Beach. 2 u. rijden van Cairns.

Accommodatie

Bedarra Island ligt in het Great Barrier Reef Marine Park en biedt aan max. 20 gasten een excellente keuken, bar, zwembad, fitness en wifi. Inbegrepen activiteiten: kajakken, stand-up paddleboarden, snorkelen, tennissen en wandelingen in het regenwoud. Optionele activiteiten: massages, duiken en boottochten naar het rif.

Kamers

10 villa’s met gelijkaardige inrichting in een tropische setting. De Panduna Villa ligt slechts enkele stappen boven het strand. De Ocean View Villa biedt uitzicht op de Hernandia Bay en beschikt over een groot zonnedek. De Nautilus Villa heeft een uitzicht op het vasteland, een zonnedek en badkamer buiten. The Pavilions met aparte woon- en slaapvilla’s kijken uit op de Wedgerock Bay en hebben een privé plunge pool. Het Beach House aan het strand heeft een groot dek en privé plunge pool. De Point Villa aan het noordelijkste punt van Hernandia Beach heeft een spectaculair uitzicht, woon- en slaapruimtes en een groot dek met ligbed, plunge pool en buitendouche.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies, volpension incl. verschillende alcoholische en niet-alcoholische drankjes, minibar, diverse activiteiten.
Exclusief: milieutaks voor het Great Barrier Reef Marine Park (AUD 6,50 + GST per persoon/dag, max. AUD 19,50 + GST per persoon/verblijf - ter plaatse te betalen).
Kinderen: kinderen vanaf 16 jaar welkom (geen korting).