Kewarra Beach Resort & Spa

In het rustige Kewarra Beach gaat het er beduidend kalmer aan toe dan in andere kustplaatsen. Veel attracties van de regio zijn met de auto snel te bereiken. Dit buitengewone resort ligt direct aan het strand. (ID: 495)

Ligging

omgeven door een grote, tropische tuin, ca. 20 minuten per auto ten noorden van Cairns, direct aan het ruime Kewarra strand.

Accommodatie

Het tropische strandresort biedt zijn gasten een 24/7 receptie, 2 restaurants (waaronder de Nautilus bar aan het strand), een bar, een boetiek en 2 zwembaden (deels verwarmd) met waterval, evenals een spa en gratis wifi. Verzorgde wandelpaden lopen door het omliggende regenwoud.

Kamers

44 in hout opgetrokken bungalows zijn in harmonie met de tropische omgeving. Ze zijn uitgerust met o.a. airco, een plafondventilator, badkamer met douche en ligbad, telefoon, tv, cd/dvd-speler, kluisje, koffie-/theefaciliteiten, koelkast, minibar en een veranda met tafel en stoelen. De Rainforest bungalows liggen in de tropische tuin. De Beachfront Bungalows liggen nabij het strand. De suites hebben een aparte slaap- en woonkamer, ruim terras en telkens 2 badkamers indien 2 slaapkamers aanwezig.