Mount Mulligan Lodge

Luxueuze accommodatie in de outback op een afgelegen, groot cattle station in North Queensland. (ID: 148524)

Ligging

in het ruwe achterland van de Atherton Tablelands, 150 km ten noordwesten van Cairns, op een privéboerderij met zicht op de indrukwekkende Mount Mulligan.

Accommodatie

De lodge biedt plaats aan 16 gasten voor een unieke outback ervaring. Het beschikt over een modern paviljoen met maaltijden en ontspanning, zwembad en bar. Elke kamer heeft een elektrobuggy om de omgeving te ontdekken. Aangeboden activiteiten: o.a. begeleid bezoek aan een historische koolmijn, wandelen, paddelen, vissen en een bezoek aan een actief veebedrijf.

Kamers

8 enorme, smaakvol ingerichte accommodaties, elk met airco, plafondventilator, badkamer met douche, privébad buiten, minibar en veranda. Outdoor Rooms (54 m²) met gemeenschappelijk slaap- en woongedeelte, Outdoor Suites (88 m²) met aparte slaapkamer en Outdoor Pavilion (142 m²) met twee slaapkamers en badkamers (ideaal voor gezinnen en samenreizende koppels).

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies, volpension, geselecteerde drankjes, begeleide activiteiten, gebruik van een elektrische buggy, kajak, stand-up boards en visuitrusting.
Kinderen: kinderen tot 1 jaar gratis in kamer van ouders (op basis van de bestaande beddenconfiguratie). Gereduceerde prijzen voor kinderen 2-17 jaar op aanvraag.