Spicers Balfour Hotel

Uniek boutique hotel in een trendy buitenwijk van Brisbane. (ID: 101490)

Ligging

Spicers Belfour ligt in de populaire wijk New Farm, ca. 2 km van het stadscentrum of 30 minuten van de luchthaven.

Accommodatie

De façade doet denken aan een klassiek huis in Queensland-stijl, echter binnenin wacht u een eigentijds en elegant design, een bekroond restaurant (Indoor & Outdoor Dining) evenals een Rooftop Bar met spectaculair uitzicht op de Brisbane Story Bridge en de Skyline van de stad. Parking en wifi is gratis. Een tweede gebouw in Art Déco-stijl behoort eveneens bij Balfour.

Kamers

9 luxueuze en met smaak ingerichte kamers voorzien van design meubelen (hoofdgebouw). Gedeeltelijk met comfortabele queensize of kingsize bedden. Alle verblijven met een bureau, mooie badkamer met regendouche, badjassen, haardroger, kluisje, tv, dvd-speler, Bose soundsystem, Nespresso apparaat. Airco is manueel te regelen en venster kan ook geopend worden.

De 8 luxueuze grote suites met aparte slaapkamer evenals badkamer met vrijstaand ligbad en aparte douche bevinden zich in het gebouw ernaast. Het design weerspiegelt de Art Déco-stijl van het gebouw.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies
Kinderen: vanaf 17 jaar welkom in het hoofdgebouw (geen korting); in Balfour Suites 1 kind 4-16 jaar tegen meerprijs in kamer van de ouders (op basis van de bestaande beddenconfiguratie).