Kings Canyon Resort

De imposante zandsteenwanden van de oeroude Kings Canyon die tronen boven de palmboomwouden in het Watarrka NP zijn een van de meest typische gezichten van het Red Centre. (ID: 14)

Ligging

aan de rand van het Watarrka National Park, op ca. 7 km van Kings Canyon, 305 km van Yulara en 480 km van Alice Springs (per 4WD via Mereenie Loop Road: 325 km) gelegen.

Accommodatie

Het uitgestrekte resort beschikt o.a. over het rustieke Outback BBQ & Grill Restaurant, de Deserts Oaks Bistro, de Thirsty Dingo Bar, een benzinepomp, kleine supermarkt, kampeerplaats en gemeenschappelijke receptie voor alle kamers. Gasten van het resort hebben een zwembad en restaurant ter beschikking. Wifi tegen betaling.

Kamers

166 kamers, waaronder 36 eenvoudige budget rooms nabij de kampeerplaats met gemeenschappelijk sanitair. Aan de overkant van de straat en dichter bij de receptie liggen de overige kamers, waaronder 88 standard rooms met douche/wc, airco, tv en telefoon, koffie-/theefaciliteiten. Deluxe rooms zijn ruimer en hebben een groot ligbad met panoramisch zicht. De nieuwe, comfortabele tentbungalows bieden een douche/wc, airco, gezellige lounge, eettafel en veranda.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies, ontbijt.
Kinderen: 2 kinderen tot 12 jaar gratis in kamer van ouders (op basis van de bestaande beddenconfiguratie). Geen korting in Budget Rooms.