Cicada Lodge

Waar de tropen de outback ontmoeten, daar ontdekt u de indrukwekkende kloven van het Nitmiluk National Park. (ID: 63230)

Ligging

op een plateau met uitzicht op de imposante Katherine River en nabij de ingang van Nitmiluk Gorge. Naar Katherine is het 30 km.

Accommodatie

De Cicada Lodge is in 2013 gebouwd en zorgvuldig geïntegreerd in het landschap. Gasten met hoge verwachtingen vinden hier een Australische wilderniservaring en authentieke Aboriginal cultuur. De grote ramen bieden een prachtig uitzicht op het omliggende landschap. Met de service en het culinaire aanbod is Cicada Lodge ongetwijfeld een voorloper in deze regio. Een zwembad zorgt voor de nodige verfrissing en privétours kunnen ook worden geregeld. Gratis wifi.

Kamers

18 ruime kamers verdeeld over meerdere bungalows en door een wandelpad verbonden met de lodge. De elegante en tijdloze inrichting is mooi gecombineerd met de heldere kleuren en schilderijen van lokale Aboriginals. Alle kamers hebben airco, badkamer met regendouche, badjassen, haardroger, tv, telefoon, minibar, kluisje en koffie-/theefaciliteiten en balkon of veranda.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/continentaal ontbijt, hapjes ’s avonds.
Kinderen: kinderen tot 3 jaar gratis in kamer van ouders (op basis van de bestaande beddenconfiguratie). Gereduceerde prijzen voor kinderen 4-17 jaar op aanvraag.