Bamurru Plains

Een exclusief gelegen safari lodge in Afrikaanse stijl. Geniet van een unieke natuurervaring in het bijzondere Kakadu NP. (ID: 19857)

Ligging

ten westen van het Kakadu National Park, nabij de Mary River. Van Darwin is het ca. 25 minuten vliegen of per 4WD-voertuig ca. 3 uur rijden.

Accommodatie

Bamurru Plains bevindt zich in een groot, uniek ecosysteem. In het hoofdgebouw vindt u de eetruimte, een bar en een gezellige lounge met uitzicht op het buitendek en het zwembad. Gasten die de Wilderness Experience formule geboekt hebben, genieten in vroege uren en namiddag van verschillende inbegrepen activiteiten, zoals 4WD- en boottochten (o.a. met propeller).

Kamers

10 vrijstaande, op houten platformen ingerichte safari bungalows liggen rondom de lodge. De ruime suites zijn voorzien van comfortabele bedden, verfrissende douches, een plafondventilator en een kleine veranda. Sommige hebben airco (toeslag ter plaatse te betalen). Geen tv en telefoon aanwezig.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: overnachtingen incl. volpension en drankjes, dagelijkse activiteiten (Engelstalig).
Kinderen: vanaf 6 jaar welkom, bij verblijf in de kamer van de ouders zijn gereduceerde prijzen van toepassing tot 18 jaar.