Davidson's Arnhemland Safari Lodge

Een bezoek aan de bekroonde Safari Lodge van Max Davidson, ver van de beschaving is een van de meest indrukwekkende ervaringen die u in Australië kunt beleven. 700 km² ongerepte wildernis met meer dan 200 verschillende soorten exotische vogels, krokodillen en spectaculaire, tot 60.000 jaar oude rotstekeningen. (ID: 533)

Ligging

in Arnhemland, 30 minuten vliegen van Jabiru (Kakadu NP) en 60 minuten vliegen van Darwin.

Accommodatie

De safari lodge beschikt over een eigen landingsbaan, van waar u met een terreinwagen naar het kamp wordt gebracht. Het luchtige gemeenschappelijke gebouw is voorzien van een keuken, lounge, een kleine bibliotheek, bar en restaurant. Ernaast is eveneens een zwembad.

Kamers

de 20 moderne cabins liggen in een halve cirkel rond het hoofdgebouw. Elke cabin heeft een vaste houten vloer, douche/wc, stroom en grote muskietennetten aan de voorkant en de zijwanden. Standard cabins beschikken over twee aparte bedden, de iets grotere deluxe cabins over een tweepersoonsbed en bijkomend stoelen, tafel en kast.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies, volpension, excursies (Engelstalig, afhankelijk van periode met 4x4-voertuig en/of boot), entreegelden nationale parken.
Exclusief: drankjes, persoonlijke uitgaven.
Kinderen: jonger dan 12 jaar op aanvraag, geen korting.