Anchorage Port Stephens

Het vakantieoord Port Stephens wordt ook wel de dolfijnstad van Australië genoemd en is een prachtige natuurlijke haven met 26 goudgele zandstranden, omringd door enkele heuvelachtige schiereilanden die met regenwoud zijn begroeid. Hier kunt u met dolfijnen zwemmen, deelnemen aan spectaculaire terreinritten in de duinen of eenvoudigweg van de natuur genieten. (ID: 38843)

Ligging

Corlette is gelegen aan de Port Stephens Bay, naast Nelson Bay, ongeveer 2,5 uur rijden ten noorden van Sydney. Het Peppers Anchorage zelf ligt direct aan de waterkant met uitzicht op de moderne marina, het strand en de baai.

Accommodatie

Het Anchorage is gebouwd in de stijl van een vissersdorp. Dit comfortabele boutique resort biedt zijn gasten een 24/7 receptie, roomservice, buitenzwembad, whirlpool, spa en gratis wifi. Het elegante, ongedwongen restaurant verwent o.a. met regionale zeevruchten. De dag kunt u afsluiten in Hemingway’s Bar.

Kamers

80 comfortabele kamers, elk met badkamer, airco, kingsize bed, tv, telefoon, minibar en een eigen balkon met uitzicht op Port Stephens Bay.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/ontbijt.
Kinderen: 1 kind tot 2 jaar gratis in kamer van ouders (op basis van de bestaande beddenconfiguratie). Prijzen voor 3-12 jaar op aanvraag.